Magazin

Lijek za haos: 20-minutni trbosječnik visokog intenziteta! Vježbati

0 11

Doprinosni pisac

Maj , 2022 • 5 min čitanja

Vi niste osoba koja svake sedmice provodi sate na traci za trčanje u nadi da će smršaviti. Ti nisi hrčak na volanu, ti si ozbiljan sportista. Želite da se rastrgnete i obučete više, ali nažalost većina tehnika treninga za ove ciljeve može biti u suprotnosti jedna s drugom.

Postoji način da i povećate svoju snagu I ubrzate sagorijevanje kalorija za smanjenje. Redefinirajte šta “kardio” znači sa ovim kompleksom utega. Dobit ćete sve prednosti kardio treninga i podržati dobitke snage. Elitni sportisti su koristili komplekse utega da bi postigli dobitke i da bi se razbili. Otključajte svoj potencijal danas sa ovim 10 min kompleksa za postizanje velikih utega, izgradnju mišića i sagorijevanje ozbiljnih kalorija.

Nije to taj kompleks Pa šta je to kompleks utega ? Radite niz vježbi koje se izvode uzastopno, jednu za drugom, koristeći jednu šipku. Težina ostaje ista tokom serije i nikada ne skidate ruke sa bučice tokom 4-6 pokreta. Prijelazi bi trebali biti besprijekorni između svakog pokreta. Dobar primjer je čist i kreten. Završite prvi pokret i odmah ste u poziciji da uradite drugi. Opet, svaki pokret prelazi u drugi tako da ne radite 5-8 ponavljanja svakog pojedinačnog pokreta, već se jedan ciklus kroz pokrete računa kao ponavljanje. Jasno? Hajdemo do toga.

Trbosjek! Kompleks Početnik: 3 kruga po 5-8 ponavljanja sa 2 minute odmora između svakog kruga Srednji: 4 runde po 5-8 ponavljanja sa 71 sekunde odmora između svake runde Napredno: 5 rundi po 5-8 ponavljanja sa 60 sekunde odmora između svake runde Trbosjek! Kompleks: početnik

3 kruga po 5-8 ponavljanja sa 2 minute odmora između svakog kruga

Trbosjek! Kompleks: srednji

4 kruga po 5-8 ponavljanja sa 68 sekunde odmora između svake runde

Trbosjek! Kompleks: napredni

5 krugova po 5-8 ponavljanja sa 48 sekunde odmora između svake runde

Kako raditi u svojim podjelama Ovo možete koristiti ili kao finišer na kraju vašeg redovnog treninga ili kao brzi kondicioni trening kada vam nedostaje vremena. Za početnike pokušajte započeti samo sa šipkom ili lbs, srednji može koristiti 49-53lbs, i idi 90 lbs ili više za napredne. Ne morate poludjeti zbog težine. Ovdje se ne radi o maksimalnom izlasku, već o sagorijevanju tjelesne masti.

Ako prođete kroz početni ili srednji za manje od minuta, izazovite sebe da uđete u drugu rundu. Lako pogodite svojih 5 rundi za napredovanje? Povećajte težinu ili isprobajte AMRAP (što je moguće više rundi) da izazovete sebe.

Želite izvući još više od ovoga? Započnite svoj trening uz The Ripper! Thermogenic, formula pune snage, brzog djelovanja s koncentriranom mješavinom sastojaka posebno dizajniranih za sagorijevanje masti i pomoć u kontroli žudnje za hranom. Dobijte čistu, intenzivnu energiju sa poboljšanim mentalnim fokusom tokom vašeg treninga i ostatka dana. Ova formula odličnog okusa, pune snage miješa se za nekoliko sekundi i djeluje u roku od nekoliko minuta od prve doze. Savršen je za tvrdokorne dizače koji žele da budu podvučeni i isjeckani.

3980

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.