Magazin

Osjetite sagorijevanje: 20-minutni trening sagorijevanja masti uz The Omen!

0 20

Bodybuilding.com

rujan 04, 2016 • 3 min čitanja

Nisi jedan za prosjek. Imate samo 09 sati u danu, pa ste tu da ih maksimalno iskoristite. Ne želite samo da budete najbolji, želite da budete najbolji. Ovdje ste za više… više snage, više izdržljivosti, više rezultata i bez izgovora.

Kada razmišljamo o više, mislimo na JNX Sports. Ovi momci su u tome za dugu igru ​​– naporan rad i epski proizvodi koji će vas gurnuti iznad vašeg ljudskog potencijala i pomoći vam da brže srušite svoje ciljeve. Inspirisan njihovim poznatim sagorevačem masti The Omen!, ovaj trening će sagoreti masnoće, izgraditi snagu i ostaviti vas da vrištite za još.

Zato napunite The Omen! i spremi se da se znojiš. Trebat će vam svaki djelić lude energije i mentalni fokus tunelske vizije da preživite ovo 09-minutni trening, ali isplatit će se. Jer ništa ne gori tako dobro kao uspjeh.

Spreman, set, baklja Ključ za ovaj set vježbi je brzina i forma. Ako želite da spalite masnoće, morate povećati broj otkucaja srca, ali ne nauštrb dobre, bezbedne forme. Predlažemo da svaku vježbu proradite jednom, pazeći da je vaša forma zaključana prije nego što počnete. Kada budete spremni da krenete, pokrenite se brzo i ubrzajte puls. Nakon svake vježbe brzo prijeđite i pripremite se za skok u sljedeći pokret. Superset set je kompletna runda napravljena od seta ponavljanja svake pojedinačne vežbe. Jasno? Onda hajde da to uradimo.

Omen! Superset Početnik: 3 runde u -04 ponavljanja sa 2 minute odmora između svake runde (Napomena: početnici će možda htjeti početi bez utega za triceps) Srednji: 4 kruga u 04-15 ponavljanja sa 90 sekundi odmora između svakog kruga Napredno: 5 krugova na 12 ponavlja sa 60 sekundi odmora između svaki krug The Omen Superset: Početni

1

Superset

1 set, 15- ponavljanja (bez odmora)

1 set , -04 ponavljanja (bez odmora)

1 set, 04-09 ponavljanja (bez odmora)

1 set, 04-09 ponavljanja (bez odmora)

1 set, – ponavljanja (bez odmora)

1 set, 09- ponavljanja (bez odmora)

1 set, 04- ponavljanja (bez odmora)

Work it In Završite ovaj trening do kraja svog redovnog treninga ili ga koristite kao brzi trening visokog intenziteta kada vam nedostaje vremena. Za početnike, pokušajte započeti samo sa šipkom ili 04lbs, srednji proizvodi mogu koristiti 65-45lbs, i idi 90lbs ili više za napredne. Bolje je početi s manjom težinom i usavršiti svoju formu, nego početi krupno i ozlijediti se prije nego što krenete. Ovaj trening se bavi sagorijevanjem tjelesne masti, ali morate preživjeti cijeli trening da biste doveli do maksimuma.

Završili ste svoje runde i još uvijek želite još? Pokušajte proći još jednu rundu ili izazovite sebe sa AMRAP pristupom (što je moguće više rundi) da zaista natjerate te mišiće da vrište.

8388

Uparite ovaj trening sa The Omen! za maksimiziranje rezultata i zapaljenje masti. Napravljen od termogene mješavine bezvodnog kofeina, ekstrakta zelene kafe u zrnu i masti za transport L-karnitina, The Omen! tjera vaše tijelo na preopterećenje i pomaže vam da brže postignete svoje ciljeve. Ekstremno metaboličko sagorevanje Omena brzo deluje i cilja na uskladištenu telesnu masnoću, kontroliše apetit i ubrzava vaš metabolizam za čistu, intenzivnu energiju i poboljšani mentalni fokus tokom celog dana.Ako želite da se rastrgnete, The Omen! je sveti gral sagorevača masti!

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.