Magazin

10 najboljih hlačica i suknji za vježbanje 2023.: Amazon, Athleta, Girlfriend Collective, Lululemon, Alo Yoga

0 43

Tople temperature pozdravljaju mnoštvo aktivnosti na otvorenom – trčanje, planinarenje, druženje s prijateljima u parku. Prošlog aprila, zamenila sam farmerke sa šortsama koje su se previše uzdizale u moje međunožje radi udobnosti. Ali krajem prošlog ljeta otkrila sam čaroliju aktivnih hlačica (i haljina za vježbanje). Najbolje pantalone za vježbanje kombinuju ljupkost suknje koja nosi noge s korisnošću rastezljivih biciklističkih šortsova—i prijatelji, sigurno ćete me vidjeti kako nosim ove suknje od sada dok ih hladni vjetrovi ne otrgnu iz mog tijela.

Ne samo da su pantalone za vježbanje moderne, već su i korisne gdje god vas dan odvede. Neki su napravljeni od čvrstih, kompresivnih materijala koji su odlični za aktivnosti većeg utjecaja poput tenisa i lakog trčanja; drugi dolaze u lepršavim tkaninama sa vezicama i dovoljno su udobni za jogu, golf, izležavanje ili čak nošenje na posao. Atletske pantalone i suknje obično su napravljene od materijala koji se brzo suši, poput poliestera i spandeksa. Izbjegavaju se habanje zahvaljujući ugrađenim kratkim hlačicama i gotovo uvijek dolaze s ugrađenim bočnim džepovima za sigurno odlaganje vašeg telefona i ključeva.

U nastavku smo zaokružili osmislite najbolje hlače i suknje za vježbanje svojih snova, s lijepim, praktičnim opcijama prodavača kao što su Girlfriend Collective, Outdoor Voices, Lululemon, Amazon, Alo Yoga i još mnogo toga.

Sve proizvode predstavljene na SELF nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.