Magazin

Vuori recenzija: 5 SAMSKIH urednika stavljaju na test kolekciju brenda Evolve

0 36

Tajice, koje sam nosila za trening i jogu, napravljene su od iste luksuzne tkanine kao i grudnjak, i imaju istu potporu, ali ne ograničavajući osećaj. Iz torbe su izgledale kao da su premalene, a osjećale su se prilično stisnuto dok sam ih navlačio. Međutim, kada sam se počeo kretati, osjećali su se kao druga koža. Nigdje mi se nisu štipale ili zabijale u tijelo i činilo se da su se istezale neograničeno. Također sam bila jako zadovoljna koliko su visokog struka: u potpunosti prekrivaju moj pupak, ali ne zadiru u donji rub mog sportskog grudnjaka. Nemaju džepove, vezice, mrežaste panele ili bilo koje druge cool karakteristike za slobodno vrijeme, ali zbog toga mi se više sviđaju—glatke su, uglađene i ne bez zabavnih vibracija Catwoman. —Sara Coughlin, viši pisac za trgovinu

}” data-testid=”ProductEmbedWrapper”>Vuori

Vuori Evolve grudnjak s kvadratnim izrezomOvo je tlocrt: ja sam visok 5'4” i obično nosite srednje jakne/grudnjake i velike donji deo. Nikada zapravo nisam ništa nosila Vuori, uprkos tome što sam gledala kako se njegove veličine brzo rasprodaju u Nordstromu dok sam pisala o prodaji za SELF. Međutim, testirao sam gomilu različitih helanke od mnogih brendova (Girlfriend Collective, Lululemon, Nike, Brooks, Aerie, kako se zove).

Bio sam malo skeptičan kada su i Evolve četvrtasti grudnjak i helanke stigle srednje veličine, ali Vuorijeva tkanina je mješavina rastezljive, meke i potporne koju nisam iskusila prije (i čini je lakšom za nošenje od nekih konstriktivnijih parova srednje veličine) . Materijal je gotovo klizav na dodir, a povlačenje je kao da bukvalno klizite u njih. Veoma sam cijenio što nisam morao da se borim za dva komada, što se ne može reći za mnoge helanke koje sam testirao u prošlosti. Garnitura je bila postavljena bez previše uske, i bila je dovoljno udobna za nošenje po kući. Osjećala sam se slatko i voljela sam olujno plavu boju—lijepa promjena u odnosu na moju potpuno crnu i potpuno maslinasto zelenu aktivnu odjeću! Tajice udaraju tačno iznad mog gležnja, a imaju grubi rez na dnu, što mislim da ih olakšava navlačenje (ali bi ih moglo učiniti i podložnijim habanju). Grudnjak je savršeno pristajao, iako bih voljela da se naramenice mogu podesiti u slučaju da se vremenom rastegne.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.