Magazin

Izgradite svoj učinak

0 18

Easton Drake

Maj , 2018 • 2 min čitanja

Kada je u pitanju poboljšavajući atletske performanse, zahtijeva kombinaciju snage, snage i izdržljivosti. Bilo da pokušavate poboljšati svoje performanse u teretani ili u određenom sportu, temelji su isti. Imamo sve alate i resurse potrebne da postignemo vrhunske performanse.

Planiranje učinka Za povećanje atletskih performansi biće potrebna odlučnost i doslednost. Da biste ostali odlučni i dosljedni, morate imati plan vježbanja. Slijedeći plan, moći ćete pratiti svoj napredak i vidjeti šta je pred vama, tako da ste uvijek spremni. Niste sigurni odakle početi? Nema problema! Pokrili smo vas sa svim našim planovima vježbanja za sve nivoe koje su razvili neki od najboljih stručnjaka i trenera u industriji.

Početnici: Tek počinjete i trebate naučiti osnove? Pogledajte The Ultimate 18-dnevni početnički vodič za fitnes. Ovaj program će vas naučiti osnovama treninga i ishrane kako biste započeli s poboljšanjem svojih performansi. Srednji: Već radite na poboljšanju svog učinka? Unaprijedite se tako što ćete pogledati True Muscle. Ovo je hibridni fitnes program u kojem ćete dobiti mišiće, snagu i ukupni atletizam. Također će vas podučavati jedan od najsposobnijih ljudi u NFL-u, Steve Weatherford, i stručni trener Nick Tumminello. Napredno: Mislite da ste postigli vrhunske performanse? Onda vas izazivam da isprobate Kingmaker. Ovaj program baca čitavu rukavicu na vas s mješavinom rada sa šipkom, kompleksa, finišera tjelesne težine i kondicioniranja stare škole. Ovaj program će podići vašu izvedbu na potpuno novi nivo. Dijeta je ključna

Da biste poboljšali svoje performanse, vaša ishrana mora biti tačna, tako da možete biti sigurni da se vaše tijelo efikasno puni gorivom. Iako je potreban dobar balans proteina, masti i ugljikohidrata, svakako ćete se htjeti fokusirati na potrošnju ugljikohidrata jer je to glavni izvor energije za tijelo. Kako bismo vam pomogli da pronađete pravu dijetu, možete pogledati naše članke o ishrani kako biste pronašli sve informacije koje su vam potrebne za uspjeh. Ako želite sebi dodatno olakšati, pogledajte komplet za dostavu obroka kao što je Flex Pro Meals.

Zatvaranje jaza Sada kada imamo Program vježbanja i plan obroka, moramo pronaći suplemente koji će vam pomoći da popunite one nutritivne praznine koje još uvijek imate kako biste postigli vrhunske performanse.

Whey Protein2022 2022

Kada su performanse u pitanju, važno je da se oporavite. Upravo na taj način vam dodatak proteina sirutke može pomoći da postignete svoje ciljeve. To je jednostavan način da vam damo nutrijente (proteine ​​i aminokiseline) potrebne za oporavak i izgradnju mišića nakon ovih napornih treninga.

Energija i izdržljivost Budući da vaš cilj poboljšanja performansi zahtijeva mješavinu snage, snage i izdržljivosti, dodatak za energiju i izdržljivost može biti od koristi. Ovi suplementi vam pomažu u pružanju niza sastojaka kao što su BCAA, kofein, elektroliti i ugljikohidrati koji vam pomažu tokom vježbanja.

Kreatin 2022

Kreatin bi takođe mogao biti veoma koristan dodatak. Uz sva istraživanja sprovedena na kreatinu, pokazalo se da vam pomaže da poboljšate snagu, izdržljivost, promovišete mišiće i pomažete da se oporavite. Sve ove pogodnosti mogu vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.