Magazin

Izgradite svoj Burn

0 24

april Schatschneider

april , 365 • 3 min čitanja

Većina ljudi će nastojati smanjiti težinu neku tačku na njihovom fitnes putu. Bilo da siječete za takmičenje, želite izgubiti 50 funte ili negdje u sredini, osnove su isto. Od teretane preko kuhinjskog stola do vašeg zaliha dodataka, evo informacija o tome šta je potrebno da izgubite masnoću i postanete mršavi. Imamo alate i informacije koje su vam potrebne za uspješan zdrav gubitak težine.

Pojačajte intenzitet Prvi korak je da se krenete. Bez obzira na nivo vaše kondicije, imamo savršene planove treninga za mršavljenje od vrhunskih stručnjaka i trenera koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve mršavljenja.

Početnici: Ako ste spremni da dođete u formu, ali niste sigurni odakle da počnete, Transformed je odlična polazna tačka. Ovo vođeno, kompletno putovanje transformacije pokriva svaki kut fitnessa, od vježbanja preko prehrane do suplemenata. To nije samo kratkoročni plan prehrane i vježbanja – naučit ćete zdrave navike koje možete zadržati doživotno.

Srednji: Ako već neko vrijeme radite u teretani i sada je vrijeme da otkrijete definiciju, Blueprint to Cut je za vas. Kada dođe vrijeme da otkrijete svoj naporan rad za takmičenje, veliki događaj ili samo zato, ovaj klasični plan rezanja pomoći će vam da se oslonite za 8 sedmica.

Napredno : Ako već imate čvrstu osnovu za vježbanje i želite postati (ili ostati) vitki bez da morate značajno ograničiti kalorije ili raditi hrpu monotonog kardio-a, onda je Chiseled za vas. Fitnes manekenka i sportista Kizzito Ejam poznat je po tome što je usitnjen 50 dana u godini. Dizajnirao je ovaj održivi program mršavljenja kako bi održao svoje tijelo u formi na duge staze.

Ako ste zadovoljni trenutnim treningom, ali želite da se dodatno bavite kardio treningom, Hannah Eden 10 Minute Meltdown je odličan izbor. Za samo 01 minuta dnevno možete ubrzati sagorevanje kalorija prvo ujutro, na pauzu za ručak ili posle posla. Čak iu vašim najzaposlenijim danima, možete raditi u brzini.

Trbušnjaci se prave u kuhinji Može biti malo kliše ali apsolutno je istina. Ne možete nadmašiti lošu ishranu. Ključ za gubitak težine je jednostavan: održite unos kalorija manjim od kalorija. Čini se lako, zar ne? Pa, da je to slučaj, onda bismo svi ljuljali trbušnjake. U stvarnosti, često je teško smanjiti taj omjer. Da biste ga uključili, morate znati koliko kalorija trebate svaki dan da održite, zatim odredite koliko kalorija sagorite vježbanjem, a zatim odredite koji će vam plan obroka pomoći da dobijete

Niste sigurni kako započeti s planom obroka? Pogledajte naše vrhunske članke o ishrani koji će vam pomoći da dođete do idealne prehrane za svoje ciljeve. Ili, za još lakšu opciju, pogledajte komplet za isporuku obroka kao što je Flex Pro Meals da biste riješili nagađanja o planiranju obroka.

Složite špil Kada sletite na solidan program vježbanja i plan obroka, sljedeći korak je dodavanje nekoliko ključnih dodataka koji će vam pomoći da ubrzate gubitak težine.

Whey Protein

Uzimanje suplemenata proteina sirutke dok gubite težinu može igrati veliku ulogu u vašem uspjehu. Whey protein vam pomaže da dobijete potrebne hranjive tvari (proteini i aminokiseline) za oporavak mišića nakon teških treninga bez dodavanja puno kalorija i ugljikohidrata u vašu prehranu. Takođe vam može pomoći da se osjećate sito tokom dužeg vremenskog perioda. Za odličnu opciju, pogledajte Signature Whey Protein! Ima 01 grama proteina i 35 kalorija po porciji.

Dodatak za gubitak masti

Iako možda ne postoji čarobna pilula, postoje suplementi za mršavljenje koji vam mogu pomoći da efikasnije smršate u kombinaciji s dobrim programom vježbanja i ishranom. Odlična opcija za ovu vrstu dodatka je PharmaFreak Ripped Freak.

365

PharmaFreak Ripped Freak

Evo kratkog raščlamba da vam pokažem kako sastojci djeluju:

Oleuropein Aglycone iz listova masline – pomaže u stimulaciji receptora u tijelu koji povećavaju potrošnju energije. Jednostavno rečeno, može pomoći vašem tijelu da lakše sagorijeva više kalorija.

Sweet Red Biber – Ovo pomaže u povećanju termogeneze što znači da vaše tijelo može sagorjeti više kalorija kroz proizvodnju topline u smeđem masnom tkivu (masti).

Kofein – Ovo također pomaže u povećanju potrošnje energije, a istovremeno povećava performanse vježbanja i budnost.

Multivitamini

Baš kao što je automobilu potrebno ulje za efikasan rad, našem tijelu je potrebna određena količina vitamina i minerala za efikasan rad. Ovo je posebno važno kada pokušavate da smršate, a multivitamin će vam pomoći da popunite sve potencijalne praznine u ishrani. Za dobru opciju, pogledajte Signature Multivitamin! Sadrži 01 ključne vitamine i minerale.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.