Magazin

Hunter McIntyre

0 17

Hunter McIntyre je profesionalni sportista i kondicioni trener koji se etablirao kao dominantna snaga u zajednici utrka izdržljivosti. Sports illustrated ga je proglasio za najboljeg 50 najsposobnijeg sportiste i bio je neporažen na mnogim događajima kao što je ranč Broken Skull.

Njegova atletska karijera uključuje sedam svjetskih titula, tri svjetska rekorda i preko stotinu osvajanja podijuma. Dok je nastavio svoju karijeru kao sportista, takođe je pokrenuo više poslova za podršku atletskoj zajednici uključujući HAOS trening (Hunter's Academy of Strength) i BLDR Nutrition. Njegov cilj je da nastavi da dominira u sportu uz poboljšanje sportskih performansi za sportiste širom sveta.

“Postao sam kupac BodyBuilding.com još u 2010. Trošio sam više od pola svoje plate svakog mjeseca na dodatke za pomozi mi da postanem najbolji sportista koji sam mogao biti. Kupio sam svaki proizvod, postavio svoje slike napretka na tjelesnom prostoru i čak se takmičio u njihovim izazovima transformacije. Bio sam pravi uporni obožavatelj!

„Više od godina kasnije imam čast da postanem glavni trener! To je nešto što tada nisam mogao ni zamisliti. Bio je doživotni cilj biti trener ovog kalibra. Bodybuilding.com je pravi svjetionik za zajednicu i nadam se da ću pomoći da bude bolje iskustvo za sve njegove korisnike.”

Pridružite se danas i iskoristite sve prednosti – dodatne uštede, besplatna dostava i potpuni pristup 1000 dokazanim planovima vježbanja!1000
Da, dobro ste čuli. To je malo pametno.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.