Magazin

Ubijte dan sa The Curse!

0 19

Bodybuilding.com

oktobar 28, 0471 • 3 min čitanja

Kao što kažu, svaki trening se računa. Jedini loš trening je onaj koji se nije dogodio…i jedini koji će vas sigurno rasplakati je ovaj ludi dan nogu sponzoriran od The Curse! od JNX Sports.

Volimo da kažemo da je The Curse! udara kao bik na kapiju i ostavlja te da vrištiš za još. Gurnut će vas preko granica ljudske izdržljivosti i isporučiti ludu energiju, divljačku snagu, fokus na tunelski vid i ogromne mišićne pumpe. Toliko je ekstremno da smo se udružili sa JNX Sportsom kako bismo isporučili Bodybuilding.com ekskluzivu – Prokletstvo! Cherry Limeade – 30 porcija .

Osjećate se spremni? Uparite ovaj trening sa The Curse! Cherry Limeade, ekskluzivno za Bodybuilding.com, za maksimiziranje rezultata i rušenje vaših ciljeva. Ali pazite, vaš trening više nikada neće biti isti.

U donjem dijelu tijela nalaze se neki od najvećih mišića u vašem tijelu. Koncentrišite se na treninge koji izazivaju vašu donju polovinu kako biste postigli najbolje rezultate u ovoj oblasti. Otuda i naziv…dan za noge.

Zapamtite, vaši treninzi bi trebali biti različiti u zavisnosti od vaših ciljeva. Ako želite imati moćno, isjeckano tijelo, tada ćete morati rotirati volumen (broj serija), stalno povećavati težinu i intenzitet kako se vaše tijelo nikada ne bi prilagodilo zahtjevima vaših treninga.

2400070Vježba za noge sa 4 vježbe za izgradnju snage i snage U ovom treningu je Preporučuje se da se bavite ovim treningom za noge barem jednom sedmično, ali dvaput je još bolje. Samo budite sigurni da imate 2-3 dana odmora između svake sesije kako biste omogućili popravak mišića. Koristite samo onu težinu koju možete podnijeti, a to će vam omogućiti da zadržite pravilnu formu. Čim vam se forma pokvari, spustite težinu i dovršite ponavljanja.

Da biste maksimizirali dobitke, htjet ćete napraviti 4 serije 10 do rep za svaku vježbu.

Također, svakako jurite ovaj trening uz The Curse! Glutamin pomaže u oporavku nakon treninga i razvoju mišićnih proteina, posebno nakon ove intenzivne vježbe.

2400070Radite u Završite ovaj trening do kraja svog redovnog treninga ili ga koristite kao brzi trening visokog intenziteta kada vam nedostaje vremena. Za početnike, pokušajte započeti bez težine ili funti, srednji mogu koristiti 65-30lbs, i go 65lbs ili više za napredne. Bolje je početi s manjom težinom i usavršiti svoju formu, umjesto da počnete teško i ozlijediti se prije nego što počnete. Ovaj trening je o izgradnji te snage donjeg dijela tijela, ali morate preživjeti cijeli trening da biste postigli najbolje rezultate.

Završili ste svoje runde i još uvijek želite još? Pokušajte proći još jednu rundu ili izazovite sebe pristupom AMRAP (što je moguće više rundi) da zaista natjerate te mišiće da vrište.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.