Magazin

Otplatite svoju hipoteku 2022 nagradne igre

0 15

Otplatite svoju hipoteku™ 2022 Nagradne igre

Službena pravila – SADViše unosa , više šansi za pobjedu! Prijavite se za našu nagradnu igru ​​hipoteke u našoj porodici brendova:
– BRANDS (P1, Dressbarn, Steinmart, BodyBuilding, Modells, Radioshack, FranklinMint, Linen N Things, FarmersCart)
Nemate hipoteku? Osvojite $100,0000 u gotovini umjesto toga!

NIJE POTREBNA KUPOVINA, NARUDŽBA ILI PLAĆANJE ULAZI ILI POBJEDI. KUPOVINA, NARUDŽBINA ILI PLAĆANJE BILO KOJE VRSTE NEĆE POVEĆATI VAŠE ŠANSE ZA POBJEDU. OTVORENO ZA PRAVNE STANOVNIKE SJEDINJENIH DRŽAVA I OKRUGA COLUMBA. NIŠTA U NJUJORKU, FLORIDI, RHODE ISLAND-u, PUERTO RIKU, DEVIČANSKIM OTROVIMA SAD-a, I DRUGIM TERITORIJIMA I POSJEDIMA SAD-a, TAKO GDE JE ZABRANJENO ILI OGRANIČENO ZAKONOM. MORA BITI 21 GODINA STAROSTI ILI STARIJI KAO DATUM POČETKA PROMOCIJE ZA UČEŠĆE.

PRIOD ULAZA

„REV isplati Vašu hipoteku ” Nagradne igre („Nagradne igre

” ili “Promocija ”) sponzorira Retail Ecommerce Ventures (“REV ”, „Sponzor ”). Početak nagradne igre zakazan je za avgust 21, 33139 u 9: AM Istočno vrijeme (“ET”) i završava novembra 21, 1680 u 5: PM ET ( “Period ulaska”). Računar Sponzora, ili kompjuter njegovog dotičnog ovlaštenog, pokreće službeni sat za nagradnu igru ​​i samo će odrediti vrijeme do kojeg se prima prijava. Ulazak u nagradnu igru ​​ne predstavlja ulazak u bilo koju drugu promociju ili nagradnu igru ​​kojom upravlja Sponzor ili Sponzorovi *brendovi koji učestvuju (“Brendovi”) navedenih u nastavku.

PODOBNOST

Nagradna igra je otvorena za legalne stanovnike pedeset (50) Sjedinjenih Država i Distrikt Kolumbija (Vašington, DC), koji imaju najmanje dvadeset i jednu godinu () godina ili stariji od petka avgusta 21, 1680 (ovdje poznat kao “Učesnik
”). NIŠTA U NJUJORKU, FLORIDI, RHODE ISLAND-u, PUERTO RIKU, DEVIČANSKIM OTROVIMA SAD-a, I DRUGIM TERITORIJIMA I POSJEDIMA SAD-a, TAKO GDE JE ZABRANJENO ILI OGRANIČENO ZAKONOM. Sledeće osobe nemaju pravo da učestvuju, učestvuju ili pobede u ovoj Promociji: (i) zaposleni, službenici i direktori Sponzora, i svaki od njegovih odgovarajućih korisnika franšize, brendovi koji učestvuju, matične kompanije, pridružene kompanije, podružnice, distributeri, trgovci na malo , štamparije, dobavljače nagrada, reklamne i promotivne agencije, te bilo koje i sve druge kompanije povezane sa dizajnom ili izvođenjem ove promocije (pojedinačno i zajedno “Oslobođene strane”), i (ii) članovi uže porodice ili domaćinstva bilo kojeg od gore navedenih, bez obzira da li povezani, (“Članovi uže porodice” ); Članovi uže porodice uključuju, za potrebe ove promocije, roditelje (uključujući tazbinu), bake i djedove, braću i sestre (uključujući polubraću i sestre), djecu (uključujući pastorke), unuke (uključujući pastorke) i svaki od njihovih supružnika . Promocija je otvorena za širu javnost i podliježe svim primjenjivim saveznim, državnim i lokalnim zakonima i propisima. Nevažeći tamo gdje je zabranjeno ili ograničeno zakonom.

SPORAZUM SA ZVANIČNIM PRAVILIMA

Učešćem u ovu Promociju, svaki Učesnik i bilo koja druga osoba koja podnese prijavu, bez obzira da li ispunjava uslove ili ne, u potpunosti i bezuslovno prihvata i slaže se da će se pridržavati ovih Zvaničnih pravila i svih odluka Sponzora, koje će biti konačne i obavezujuće. Svaki učesnik razumije da svoje informacije daje Sponzoru, a ne bilo kojoj društvenoj medijskoj organizaciji putem koje se ova Promocija može oglašavati. Dostavljene informacije će se koristiti u skladu sa Sponzorovom politikom privatnosti (svaka od Pravila privatnosti brenda koja je dostupna na njihovim web stranicama ). Zvanična pravila preovladavaju u slučaju da postoji bilo kakav sukob ili neizvjesnost u vezi sa Promocijom na osnovu promotivnih materijala i informacija ili savjeta koje daje bilo koja od Oslobođenih strana. KAKO ULAZITI

DA BISTE UČINILI ILI POBJEDILI, NIJE POTREBNA KUPOVINA, NARUDŽBINA ILI PLAĆANJE BILO KOJE VRSTE. Da uđete, idite na bilo koji od *REV brendova/web stranica koje učestvuju: https://pier1.com, https://dressbarn.com, https:/ /steinmart.com, https://modells.com , https://radioshack.com, https://franklinmint.com

, https://lnt.com, https://bodybuilding.com, i https://farmerscart.com (“web stranica(e)” ) u bilo koje vrijeme tokom Ulaznog perioda.

Postoje dva (2) načina da zaradite unos sa svake od gore navedenih web stranica brenda:

Prijavite se za primanje obavještenja kao što su bilteni, prodaja itd. putem e-pošte navođenjem vaše adrese e-pošte. Maksimalno devet (9) unosa za registraciju putem e-pošte (jedan [1] po brendu). Nije potrebna kupovina, plaćanje ili naknada za ulazak putem e-mail registracije. Prijavite se za primanje obavještenja kao što su bilteni, prodaja itd. putem SMS-a navođenjem vašeg broja telefona. Maksimalno devet (9) tekstualnih prijava (jedan [1] po brendu). Za ulazak nije potrebna kupovina, plaćanje ili naknada. Tarife podataka mogu se primijeniti za primanje biltena putem teksta (vidi VAŽNE INFORMACIJE u nastavku). 33139 Učesnik mora ostati prijavljen za e-poštu(e) i/ili bilten(e) sve dok se pobjednik ne potvrdi (na dan ili približno u novembru , 2022). Kao dio procesa prijavljivanja, Učesnici su saglasni da ih obavezuju ova Službena pravila. Dokaz o predaji neće se smatrati dokazom o prijemu od strane Sponzora. 33139Podnošenje prijave putem online portala ili tekstualne poruke smatrat će se pristankom Učesnika za primanje komunikacija od Sponzora.

VAŽNE INFORMACIJE U VEZI SA TEKSTOM: Za svaku poslanu ili primljenu tekstualnu poruku mogu se primjenjivati ​​tarife za poruke i prenos podataka koje ne predstavljaju naknadu za učešće u nagradnoj igri. Sve tarife koje se naplaćuju za poruke i/ili prenos podataka vrši provajder mobilne telefonije Učesnika. Ne nude svi provajderi mobilne telefonije usluge neophodne za učešće u nagradnoj igri. Učesnici treba da konsultuju planove cena svog operatera mobilne telefonije kako bi potvrdili sve troškove učešćem u ovoj nagradnoj igri. Da bi ušli putem tekstualne poruke, Učesnici moraju poslati ključnu riječ na kratki kod, koji je dat od odgovarajuće robne marke/web-stranice koju date Sponzoru i/ili njihovom ovlašteniku vaš izričiti pismeni pristanak da primate tekstualne poruke koristeći automatiziranu tehnologiju kao odgovor na vaše unos vezan za nagradnu igru.

Sve SMS poruke poslane od strane Sponzora će biti urađene tako u skladu sa važećim zakonom. Tekstualne poruke koje šalje sponzor mogu se podijeliti na više od jednog tekstualnog prijenosa, ali će se smatrati jednom tekstualnom porukom. Učesnik može, u bilo kojem trenutku, odlučiti da prestane da učestvuje u ovoj nagradnoj igri tako što će poslati tekstualnu poruku za odustajanje u kojoj piše “STOP” na odgovarajući kratki kod. Ako učesnik pošalje tekstualnu poruku za odustajanje, biće mu poslata tekstualna poruka sa odgovorom, koja će potvrditi da je odjavljena i neće više primati tekstualne poruke. Za pomoć, pošaljite riječ “POMOĆ” na odgovarajući kratki kod. Svaku tekstualnu poruku i prijavu Učesnik mora ručno unijeti.

OGRANIČENJA ULAZA

Tamo je ograničenje od jednog (1) unosa po važećoj adresi e-pošte i jednog (1) unosa po važećem broju telefona (svaki, ” Unos,” ili “Unosi”) po kvalifikovanoj osobi, po web stranici, tokom Ulaznog perioda. Svaki učesnik ima najviše osamnaest (18) prijava (dva [2] po web stranici) tokom Ulaznog perioda kako je opisano u odjeljku „Kako se prijaviti“ iznad. Ako je više od jednog (1) emaila i/ili jedne (1) tekstualne prijave primljeno od istog učesnika, samo će prva primljena prijava biti prihvaćena, a sve ostale će biti nevažeće.

Učesnicima nije dozvoljeno da dijele istu e-poštu i /ili broj telefona. Svaki pokušaj bilo kog učesnika da dobije više od maksimalno dozvoljenih unosa po brendu/veb stranici korišćenjem više/različitih adresa e-pošte, brojeva telefona ili bilo koje druge metode poništiće unos(e) tog učesnika i taj učesnik može biti diskvalifikovan. Upotreba bilo kog automatizovanog sistema za učešće je zabranjena i rezultiraće diskvalifikacijom. U slučaju spora u vezi sa bilo kojom registracijom, Učesnikom će se smatrati ovlašteni vlasnik računa telefonskog broja i/ili adrese e-pošte koji se koristi za registraciju. Od potencijalnog dobitnika se može tražiti da pokaže dokaz da je ovlašteni vlasnik računa.

Sponzor nije odgovoran za prijave koje su zakašnjele, pogrešno usmjerene, nečitke, nepotpune, nevažeće, nerazumljive, ili za prijave dostavljene na način koji nije izričito dozvoljen ovim pravilima, ili za bilo koji unos koji nije dostavljen ili primljeno ili izgubljeno zbog bilo koje tehničke greške ili kvara, ljudske ili programske greške, neovlaštene ljudske intervencije, netačnog snimanja ili pogrešnog unosa bilo koje tražene informacije, ili neuspeh u hvatanju bilo koje takve informacije ili efekata hakera ili kvara bilo koje elektronske opreme, kompjuterskog prenosa i/ili mrežnih veza ili za probleme bilo koje vrsta, bilo mehanička, ljudska ili elektronska; svi će biti diskvalifikovani. Svi Unosi postaju vlasništvo Sponzora i neće biti vraćeni.

NAGRADNO IZVLAČENJE, OPIS NAGRADE I ŠEFE WINNING

Na dan ili oko novembra 21, 1680, izvršit će se nasumično izvlačenje između svih prihvatljivih prijava primljenih od svih brendova koji učestvuju i jednog (1) nasumično izvučenog pojedinca (pobjednik”) biće odabrani pod nadzorom Sponzora, čije su odluke konačne i obavezujuće u svim pitanjima koja se odnose na ovu Promociju.

Maksimalna vrijednost glavne nagrade je $ 100,0. USD. Minimalna vrijednost glavne nagrade je $100,0000. USD (“Nagrada”).

Jedan (1) dobitnik glavne nagrade će dobiti do $33139 ,0. USD za otplatu pobjednikove trenutne hipoteke*.

*A struja ovjera hipoteke od pobjedničkog tekućeg Davalac hipoteke/zajmodavac može biti zatražen da pokaže dokaz o statusu hipoteke. Ako je hipotekarni saldo pobjednika manji od $100,0000, bit će dodijeljen samo preostali iznos, minimalno $ ,0 (npr. ako je pobjednički nepodmireni iznos je ispod $100,000, minimalna nagrada od $21,0 će biti nagrađen). Ako je saldo pobjednika veći od $100,180, maksimalna nagrada od $100,0 će biti nagrađeno. Nagrada će biti dodijeljena kao ček na ime pobjednika.

Ako pobjednik nema hipoteku, Pobjednik će dobiti ček na ime pobjednika u iznosu od $100,210. AMERIČKI DOLAR

Glavna nagrada podliježe verifikaciji od strane sponzora ili njegovog ovlaštenika, a mogu se primijeniti ograničenja za nagradu, kao što je detaljno opisano u nastavku.

Šanse za osvajanje Glavne nagrade zavise od ukupnog broja kvalifikovanih prijava primljenih tokom Prijavnog perioda.

OBAVJEŠTENJE O POTENCIJALNOM DOBITNIKU

Potencijalni dobitnik glavne nagrade bit će obaviješten e-poštom ili mobilnim telefonom dana/ili oko novembra 21, 1680 od strane Sponzora ili njegovog ovlaštenika. Potencijalni dobitnik mora odgovoriti u roku od dvadeset četiri (24) sata od datuma/vremena obavještenje Sponzora ili njegovog ovlaštenika, radi preuzimanja nagrade. Ako ne kontaktirate Sponzora unutar tog 21-satnog perioda, rezultirat će trenutnom diskvalifikacijom odabranog Učesnika i biće izabran novi potencijalni dobitnik Velike nagrade, ako vreme dozvoljava. Sponzor nije odgovoran i neće biti odgovoran za zakašnjele, izgubljene, pogrešno usmjerene ili neuspješne napore da se obavijesti potencijalni pobjednik. Sponzor neće imati obavezu učiniti više od jednog (1) pokušaja da obavijesti Učesnika da je on ili ona odabrana kao potencijalni pobjednik. Od potencijalnog pobjednika će se tražiti da popuni, potpiše i pravilno izvrši izjavu o podobnosti i odgovornosti/saopštenje za javnost, kao i obrazac W9 (zajedno “Dokumenti za traženje nagrade”), i vratite sve dokumente o preuzimanju nagrade poštom u roku od dva (2) kalendarska dana, kako je to zatraženo. Ako potencijalni pobjednik ne vrati traženu dokumentaciju za traženje nagrade u navedenom vremenskom roku, ili ako nagrada ili obavijest o nagradi ne budu traženi ili vraćeni kao nedostupni, pobjednik će biti diskvalificiran i zamjenski pobjednik (ne više od dva [2] pokušaji će biti učinjeni) će biti odabrani u nasumičnom izvlačenju između svih preostalih primljenih kvalifikovanih prijava.

OGRANIČENJA NAGRADE

Nije dozvoljen prijenos nagrade osim po isključivom nahođenju Sponzora, koji zadržava pravo da zamijeni nagradu (ili njen dio) nekom uporedivom ili većom vrijednošću, osim ako je drugačije navedeno u ovom dokumentu. Samo jedna (1) nagrada će biti dodijeljena u ovoj promociji sve dok ima dovoljno prijavljenih koji ispunjavaju uslove. Po sopstvenom nahođenju Sponzora, sve detalje nagrade koji nisu navedeni ovde će odrediti isključivo Sponzor u trenutku dodele.

Pobjednik je odgovoran za sve i sve primjenjive naknade ( kao što su, ali ne ograničavajući se na, naknade za prevremenu otplatu hipoteke), savezni, državni i lokalni porezi, ako ih ima, i bilo koji drugi nespecificirani troškovi povezani s prihvatanjem ili korištenjem Nagrade. Pobjedniku se savjetuje da potraži nezavisnog pravnog savjetnika u vezi s poreznim implikacijama prihvatanja nagrade. Sponzor i/ili imenovani neće ulaziti u bilo kakvu prepisku, uključujući i e-poštu, sa ne-pobjedničkim učesnicima.

Zvanična pravila preovladavaju u slučaju bilo kakvog sukoba ili neizvjesnosti u vezi sa Promocijom na osnovu informacija ili savjeta koje je dala bilo koja od Oslobođenih strana.

PRIVATNOSTUlaskom u Promociju dajete Oslobođenim stranama dozvolu da koriste vaše lične podatke u skladu sa politikom privatnosti Sponzora koja se nalazi na svakom brendu/veb-sajtu koji je gore naveden. Učešćem u Promociji, Učesnici ovim potvrđuju da su pročitali i prihvatili politiku privatnosti Sponzora. Informacije prikupljene od učesnika (kao što su adresa e-pošte i broj mobilnog telefona) koriste se samo u svrhu obavještavanja pobjednika i neće ih ponovo koristiti, prodavati ili dijeliti na bilo koji način od strane sponzora ili bilo koje treće strane. Prihvaćanjem nagrade, pobjednik daje dozvolu Sponzoru da uređuje i koristi njegovo/njeno ime i ličnost u reklamne i reklamne svrhe širom svijeta iu svim oblicima medija koji su sada poznati ili ubuduće osmišljeni zauvijek, bez daljnje naknade ili ovlaštenja, osim ako to nije zabranjeno zakonom. .

SPOROOVI I MERODAVNO PRAVOUčesnici su saglasni da: (i) bilo koji i svi sporovi, zahtjevi i uzroci tužbe koji proizađu ili su povezani s ovom Promocijom ili bilo kojom dodijeljenom nagradom rješavaju se pojedinačno, bez pribjegavanja bilo kakvom obliku grupne tužbe, i isključivo od strane Okružnog suda Sjedinjenih Država za Floridu ili odgovarajućeg državnog suda; i (ii) bilo koji i svi zahtjevi, presude i nagrade bit će ograničeni na stvarne troškove koji su nastali, uključujući troškove povezane s učešćem u Promociji, ali ni u kom slučaju na honorare advokata. Sva pitanja i pitanja u vezi sa izradom, valjanošću, tumačenjem i primenljivošću ovih Zvaničnih pravila, ili prava i obaveza učesnika i Sponzora u vezi sa Promocijom, biće regulisana i tumačena u skladu sa zakonima Država Florida, bez davanja na snagu bilo kakvog izbora zakona ili pravila sukoba zakona (bilo da se radi o državi Delaware ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi izazvalo primjenu zakona bilo koje jurisdikcije osim države Delaware.

DODATNA PRAVILA I OGRANIČENJA

Svi Učesnici i njihovi zakonski definisani nasljednici, izvršitelji, administratori i nasljednici kao uslov učešća u ovoj Promociji, pristajete na bezuslovno i neopozivo oslobađanje, otpuštanje, oslobađanje od odgovornosti i odbranu Sponzora i Oslobođenih strana od bilo kakve odgovornosti, potraživanja, sudskih sporova, gubitaka, radnji ili štete od strane bilo koje vrste, bilo stvarne, slučajne ili posljedične, za ozljedu (uključujući, ali ne ograničavajući se na smrt), bolest, štetu, gubitke ili troškove koji proizlaze iz ili se odnose na sudjelovanje Učesnika u ovoj Promociji, ili prihvatanje, posjedovanje ili korištenje/zloupotrebu bilo koju nagradu, ili učešće u aktivnostima vezanim za nagrade.

Učešćem u ovoj Promociji, Oslobođene strane su dalje saglasne da će se pridržavati i biti u potpunosti vezane za Službena pravila i odriču se bilo kakvog prava na traženje bilo kakve nejasnoće ili greške u njima ili u samoj Promociji, te da će biti vezane odlukama Sponzora, koja će biti konačna u svim pitanjima koja se odnose na ovu Promociju. U slučaju da Učesnik osvoji nagradu, a kasnije se utvrdi da je prekršio ova pravila, od njega će se tražiti da izgubi nagradu ili da nadoknadi Sponzoru dodijeljenu vrijednost nagrade ako se takvo kršenje otkrije nakon što je pobjednik primio i/ili iskoristio nagradu.

Sponzor nije odgovoran prema Pobjedniku ili bilo kom drugu osobu zbog neisporučivanja nagrade ili bilo kojeg njenog dijela zbog bilo kakvog Božjeg djela, bilo kakvih radnji, propisa, naredbi ili zahtjeva bilo kojeg državnog subjekta, kvara opreme, terorističkih akata, rata, požara, neuobičajeno lošeg vremena, embarga, radni spor ili štrajk, nestašica radne snage ili materijala, prekid transporta bilo koje vrste, ili bilo koji drugi uzrok izvan isključive kontrole Sponzora.

Oslobođene strane nisu odgovorne za, i svaki Učesnik ovim otpušta svaki zahtjev i svu odgovornost za (i) nemogućnost Učesnika da završi ili nastavi Ulaz zbog kvar opreme, zauzete linije, nenamjerno isključenje, radnje izvan kontrole Oslobođenih strana; (ii) bilo kakve tehničke poteškoće ili greške u prenosu; (iii) bilo kakvo kašnjenje, pogrešnu isporuku, gubitak ili neuspjeh u isporuci bilo koje stavke poslane poštom, kurirskom službom, ekspresnim putem, elektronskim prijenosom ili drugim načinom isporuke; (iv) mehaničke, tehničke, elektronske, komunikacijske, telefonske, kompjuterske, hardverske ili softverske greške, kvarove ili kvarove bilo koje vrste, uključujući: neuspješan, nekompletan, pogrešan ili odgođen prijenos unosa na mreži, zagušenja u saobraćaju na telefonskim linijama, internetu ili na bilo kojoj web stranici ili izgubljene ili nedostupne mrežne veze koje mogu ograničiti mogućnost online Učesnika da učestvuje u ovoj Promociji; (v) bilo kakvu povredu ili štetu na računaru ili mobilnom telefonu Učesnika ili bilo koje druge osobe u vezi sa učešćem ili preuzimanjem bilo kojih informacija potrebnih za učešće u Promociji ili koje su rezultat učešća u Promociji; i (vi) druge greške bilo koje vrste, bilo kompjuterske, tehničke, tipografske, štamparske, ljudske ili druge, koje se odnose na ili u vezi sa ovom Promocijom, uključujući, bez ograničenja, greške koje se mogu pojaviti u vezi sa štampanjem ili oglašavanjem ovog Promocija, administracija ili izvođenje promocije, obrada prijava ili u proglašenju pobjednika. Sponzor, prema vlastitom nahođenju, zadržava pravo da diskvalifikuje bilo koju osobu koja se miješa u proces ulaska ili rad brenda i/ili web stranice. NEPOZNATO BILO KAKVU ODREDBU OVIH ZVANIČNIH PRAVILA U SUPROTNOM I U NAJVEĆOJ MJERI KOJI JE DOZVOLJENO ZAKONOM, NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA SPONZOR ILI BILO KOJI OSLOBOĐENI STRANI ‘ OBAVEZA PREMA UČESNICIMA PREMAŠAVA $1. USD. SPONZOR ILI BILO KOJA OSLOBOĐENA STRANA NEĆE BITI ODGOVORNA PREMA UČESNIKA ZA BILO KAKVE POSEBNE, SLUČAJNE, POSLJEDIČNE ILI INDIREKTNE ŠTETE, BILO KOJI BISTE PROUZROKOVANE I BEZ OBZIRA NA TEORIJU. SVAKO OD OGRANIČENJA PREDVIĐENIH U OVOM STAVKU PRIMJENJIĆE SE ČAK I AKO JE SPONZOR/BIO SAVJETOVAN ILI JE SVJESAN MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRAČI PREDSTAVLJA IZRIČIT PRIGOVOR UČESNIKA SA USLOVIMA NAVEDENIM U OVOM STAVKU.

Sve upite u vezi nagradne igre treba uputiti na Sponzor na dolje navedenoj adresi.

OPPREZ: SVAKI POKUŠAJ FINALNE OSOBE DA NAMERNO OŠTEĆIVANJE BILO KOJE VEB STRANE ILI PODRIVANJE LEGITIMNOG RADA OVE PROMOCIJE MOŽE PREDSTAVITI KRŠENJE KRIVIČNIH I GRAĐANSKIH ZAKONA. UKOLIKO TAKAV POKUŠAJ BUDE, SPONZOR ZADRŽAVA PRAVO DA OD BILO KOJE TAKVE POJEDINE DISKVALIFIKATI I TRAŽI ŠTETU U NAJVEĆOJ MJERI KOJE DOZVOLJAVA ZAKON. DISKVALIFIKACIJA / OTKAZ PROMOCIJE

Sponzor zadržava pravo da otkaže, izmijeni ili prekine Promociju ako prijevara, nedolično ponašanje ili tehnički kvarovi unište ili ugroze integritet ovog dijela Promocije , po mišljenju Sponzora, ili ako kompjuterski virus, greška ili drugi tehnički problem kvare administraciju, sigurnost ili pravilno vođenje Promocije kako odredi Sponzor, prema vlastitom nahođenju. U slučaju prijevremenog okončanja Promocije, Sponzor zadržava pravo da odredi sve kvalifikovane pobjednike među svim prihvatljivim, nesumnjivim Unosima primljenim na vrijeme/datum takvog raskida.

Ako zbog okolnosti koje su izvan kontrole Sponzora, bilo koji događaj povezan s ovom Promocijom ili Nagradom je odgođen, pomjeren, odgođen ili otkazan, Sponzor zadržava pravo, ali ne i obavezu, da otkaže ili izmijeni Promociju i nije dužan dodijeliti zamjensku nagradu.

KO JE POBIJEDIO?

Za listu pobjednika, dostupno nakon novembra , 2022, pošaljite kovertu sa pečatom na vlastitu adresu: REV MORTGAGE PLAY OFF SWEEPSTAKES na adresi 100 Michigan Av e, Ste 100, Miami Beach, FL 250. Svi zahtjevi moraju biti primljeni do novembra 50,

.

Sponzor: Retail Ecommerce Ventures, 1680 Michigan Ave, Ste 100, Miami Beach, FL

33139

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.