Magazin

10 luksuznih madraca koje možete dobiti na Amazonu

0 20

Ne bi trebalo biti iznenađenje da Amazon, gigant maloprodaje kakav jeste, ima fantastičan asortiman dostupnih posteljina—zapravo, neki od najboljih madraca na Amazonu dolaze od visokokvalitetnih brendova kao što je Casper , nektar i čuperak i igla. Drugim riječima, dok pregledavate rane Amazon Prime Day ponude za usisivače, namještaj, opremu za rad na otvorenom i wellness proizvode, možete pokupiti novi madrac i za sebe – kako je to za kupovinu na jednom mjestu? Prije nego pređete na skrolovanje, evo kratkog pregleda koji tip dušeka može odgovarati vašem stilu spavanja i pružiti vam najbolji san koji možete dobiti.

Madraci za bočne spavačeTrebali biste potražiti dušek srednje čvrstine koji će spriječiti stvaranje tačaka pritiska oko ramena, kukova i koljena (što može dovesti do bolova u leđima). Dušeci sa punim pjenom ili hibridni madraci sa unutrašnjim oprugama će vam odgovarati, sve dok pružaju konturiranje i potporu.

Madraci za spavanje na stomaku i leđimaOvo bi mogli biti suprotni položaji za spavanje, ali ljudi koji spavaju na stomaku mogu imati koristi od iste vrste dušeka kao i oni koji spavaju na leđima: Čvrsti krevet koji neće dozvoliti da vam donji dio leđa ispadne iz ravnine. Opet, dušek od memorijske pjene može odgovarati kao i hibridni madrac, ali imajte na umu da su dušeci od pjene obično mekše (što predstavlja rizik od neugodnog potonuća).

Sve u svemu, želite pronaći dušek koji pruža rasterećenje pritiska i, prije svega, udobnost tokom cijele noći. A Amazon ima mnogo opcija za izbor. Od omiljenih brendova madraca krevet u kutiji do najprodavanijih kreveta po pristupačnim cijenama, ovdje smo istakli naše najbolje odabire madraca na Amazonu.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.