Magazin

Noah Williams

0 21

Noah Williams je online bodibilding i fitness lifestyle trener, takmičarski bodibilder i ima skoro petnaest godina iskustva u svijetu fitnessa i bodibildinga. Njegov raznovrstan i širok spektar znanja kreće se od suplementacije preko ishrane do treninga, i svega između.

Noino fitness putovanje počelo je sa petnaest godina kao gojazni tinejdžer (250lbs), kojem je primarni cilj bio jednostavno izgledati bolje i osjećati se samopouzdano kože. Izgubio je skoro 100 kilograma u prvih devet mjeseci svog putovanja, što je transformisalo njegov život, ciljeve i brzo pretvorilo njegovu strast za sve-sve-fitnesom u ono što je danas.

Imati ozbiljnu prekomjernu tjelesnu težinu, ozbiljno pothranjenost, boriti se s bulimijom, prevladati bulimiju, zajedno s mnogim drugim usponima i padovima na tom putu – Noin cilj je inspirirati i pomoći drugima tako što će im pokazati da bez obzira gdje ti počni; moguće je da se transformišete na način za koji nikada niste verovali da je moguće i da postignete svoje ciljeve.

Pridružite se danas i iskoristite sve prednosti – dodatne uštede, besplatna dostava i potpuni pristup 1000 dokazanim planovima vježbanja!

Da, dobro ste čuli. To je nekako bezveze.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.