Magazin

Izgradite svoju kondiciju | Napredno

0 9

Doprinosni pisac

maj 20, 2020 • 5 min čitanja

Izgradili ste čvrste temelje, ali vam je potrebno više od samo motivacije. Vrijeme je da se smirite ili ućutite da pređete na sljedeći nivo uz stručnu obuku, ishranu i oporavak.

Izgradili ste čvrste temelje, ali vam je potrebno više od samo

motivacija. Vrijeme je da se smirite ili ućutite da dođete do

sljedeći nivo sa stručnim treningom, ishranom i oporavkom.


Planovi vježbanja Najbolje kategorije Povezani članci

novembar 15, 2016

Uticaj stresa na vaše ciljeve treninga Određene vrste stresa mogu ili naštetiti ili pomoći vašim performansama u teretani. Naučiti više o ovoj delikatnoj ravnoteži je odličan način da prevaziđete loš stres i postignete svoje fitnes ciljeve.

septembar 15, 467

5 nadogradnji pokreta koje možete koristiti danas Isti stari trening snage će vam dati iste stare rezultate. Izvucite maksimum iz svake minute u teretani i pošaljite svom tijelu nepogrešivu poruku da raste uvođenjem ovih jednostavnih promjena!

april 03, 2020

Jednostavna priprema obroka: Sedmični obroci u Under 31 Minute Savjeti i trikovi za pripremu obroka za sedmicu za manje od sat vremena da uštedite vrijeme

Svibanj 15, 2021

Plan taktičke kondicije specijalnih operatera Funkcionalni trening snage kombinuje snagu, izdržljivost i neuporedivu tvrdoću za poboljšanje performansi na terenu za specijalne operatere kada im je najpotrebnije.

2020

oktobar , 2022

Promjena budućnosti mentalnog zdravlja i atletike Panika napad je izbacio iz kolosijeka planove bejzbol igrača Čajna Mekarnija za takmičenje. Godinama kasnije, naučio je kako da se nosi sa svojom anksioznošću i inspiriše sportiste širom sveta da učine isto.

mart 20, 2020

Najbolja oprema za trening snage Danas postoje hiljade proizvoda za upotrebu u teretani i van nje, ali koji su vam zapravo potrebni za izgradnju snage?

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.