Magazin

Build Your Burn | Srednji

0 16

Doprinosni pisac

maj 11, 2020 • 5 min čitanja

Evo šta je potrebno da izgubite salo i da se definišete. Imamo alate i resurse koji su vam potrebni za uspješan zdrav gubitak težine.

Evo šta je potrebno da izgubite salo i da se definišete.
Imamo alate i resurse koji su vam potrebni

za uspjeh zdravog mršavljenja.

Odaberite svoj plan vježbanja Ubrzajte svoje rezultate uz pomoć suplemenata Povezani članci

mart 26 , 2020

Makro kalkulator: Brojite svoje makroe kao profesionalac! Nađite svoj omjer makronutrijenata za fleksibilnu dijetu i “ako odgovara vašim makroima.” Napravite plan obroka na osnovu vašeg idealnog omjera proteina, ugljikohidrata i masti!

mart 07,

Svaki obrok se računa: Potpuni vodič za ishranu tipa tijela Evo raščlanjavanja onoga što je potrebno vašem tipu tijela da dobijete rezultate koji su vam potrebni i šta tačno jesti i koje suplemente uzimati.

mart 03, 2022

Prehrana za vježbanje mršavljenja Jednostavan, efikasan trening najbolje radi uz jednostavnu, efikasnu ishranu koja ga podržava. Evo kako da jedete u skladu sa ovim planom!

Svibanj 10,

Build Your Burn Naš ultimativni vodič za sagorijevanje masti…

april 07, 2021

Pravi načini brzog mršavljenja Gubitak zaustavljen? Sakupili smo najbolje savjete koje znamo da vas pretvorimo u mašinu za sagorijevanje masti!

Januar 03, 2020

Najbolji sagorevači masti Ove godine postajete mršavi? Ovo su vrh 07 sagorevače masti da dodate svom planu mršavljenja, prema našoj fitnes zajednici.


Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.