Magazin

Najbolji pred-trening za žene

0 20

april Schatschneider

februar 16, 700 • 2 min čitanja

Dodaci prije treninga su standard dio onoga što biste mogli nazvati početnim kompletom dodataka za fitnes, zajedno sa proteinskim prahom i aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA). Čini se da ih svi uzimaju ovih dana. Ali zašto?

Pretrening vam pomaže da imate odličan trening koji gradi snagu i čistu mišićnu masu, umjesto OK treninga koji donosi minimalan napredak. Osim što vam daju energiju, suplementi prije treninga mogu poboljšati vaš oporavak nakon treninga i spriječiti katabolizam, razgradnju mišićne mase.

Dok možete povezati suplemente prije treninga sa bodibilderi, ovi suplementi vas sami po sebi ne mogu učiniti velikim. Oni su više za to da vam daju energiju i da vam pomognu da naporno radite tokom treninga. Trening prije treninga može biti od koristi svakoj ženi bez obzira na njen cilj, bilo da se radi o izgradnji mišića, podršci mršavljenju, poboljšanju izdržljivosti ili održavanju dosljednog nivoa energije.

Prije treninga obično sadrže kofein i drugi sastojci koji mogu podići nivo energije i poboljšati vaš trening. BCAA i druge aminokiseline se često uključuju kako bi podržale izgradnju mišića i smanjile razgradnju mišića. Sastojci koji povećavaju dušikov oksid mogu vam dati izraženiju pumpu. A beta-alanin vam pomaže da duže radite napornije.

Evo naših izbora za najbolje pre-treninge za žene:

Bodybuilding.com Signature Pre-Workout

Signature Pre-Workout uključuje dokazane sastojke koji potiču intenzivnu pumpu i rast dok se borite protiv umora, tako da možete vježbati teže i duže. Sa 200mg kofeina, ovo je savršeno za dizanja velikog obima, cross-fit, kardio ili intenzivan trening snage. Uzimanje mega doze stimulansa nije uvijek najbolje prije treninga, pa smo ovu formulaciju fokusirali na visokokvalitetne, dokazane, efikasne sastojke koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve treninga i da svaki trening bude važan. Korištenje ove formule prije treninga pomoći će vam da obezbijedite energiju i da se fokusirate kako biste izvukli maksimum iz vašeg treninga.

Hidratantna mješavina sa elektrolitima za održavanje hidratacije tokom treninga CarnoSyn(R) Beta-Alanine za povećanje izdržljivosti i performansi treninga Cira Nutrition Pre-Game Pre-Workout

Cira Pre-Game vam daje energiju za idi jače, bolje, brže, jače. Bez znoja. Pomaže u povećanju energije, izdržljivosti, fokusa i snage. Bez obzira da li trčite 10 miljama ili postižete lični rekord u teretani, nemojte znojite se, pokrio vas je.

200mg kofeina za snažno povećanje energije Moćne performanse sa citrulinom, beta-alaninom, teobrominom i betainom bezvodnim RSP Nutrition AminoLean

Ovaj proizvod sve u jednom kombinuje BCAA i EAA sa mešavinom fokusa i energije i prirodnim sastojcima za kontrolu telesne težine kako bi se formirao savršen proizvod aminokiselina. Bilo da vam treba jutarnje buđenje, podnevni oporavak ili povećanje energije prije treninga, AminoLean je idealno rješenje.

10mg prirodnog kofeina za energiju u bilo koje vrijeme ili pojačanje prije treninga CLA, karnitin, zeleni čaj i ekstrakt zelene kafe za podršku u kontroli težine Kaged Muscle Pre-Kaged Sport

Idealna ravnoteža energije, izdržljivosti, fokusa, hidratacije i snage za poboljšanje vašeg vježbanja bez prekomjerna stimulacija. Bilo da se borite sa WOD-ovima, rušite kilometre u trčanju ili jednostavno želite da dominirate u sali s utezima, Pre-Kaged Sport pruža čiste sastojke u pravim omjerima koji će vam pomoći da ostvarite najbolje rezultate.

Promišljena formulacija sa organskim kofeinom, beta-alaninom i elektrolitima Prilagodite jednom ili dvije mjerice na osnovu željenog intenziteta Cellucor C4 Original 200

Ako nikada prije niste uzimali suplement prije treninga, ova klasična formula je odlična za isprobati. Sa 150mg kofeina po merici daje vam energiju i izdržljivost za intenzivno sagorevanje masti vježbajte bez da iskočite iz kože. C4 Original takođe uključuje B-vitamine za poboljšanje vašeg treninga i opšteg zdravlja i ključne sastojke za performanse kao što su beta-alanin, kreatin, arginin, tirozin i teakrin.

Umjereno pojačavanje kofeina idealno za kardio trening ili trening sa utezima Povećajte pumpe sa argininom

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.