Magazin

Najbolji pojačivači testosterona u 2022

0 256

Shoshanna Cohen

Januar , 2022 • 5 min čitanja

Najbolji proteini | Najbolji Mass Gainers | Najbolji pred-trening | Najbolji kreatin | Najbolji sagorevači masti | Najbolji Multivitamini | Najbolji test pojačivači | Najbolji gubitak težine | Najbolji BCAA

Privlačnost povećanog testosterona je prilično očigledna: veći i jači mišići, više energije, manje tjelesne masti i odličan učinak u teretani i šire. Testosteron je hormon koji je duboko uključen u procese koji dovode do svih ovih ciljeva, tako da je učiniti ono što možete da “dopunite” nivoe T je visoki prioritet za širok spektar sportista.

Na tržištu postoji mnogo suplemenata koji tvrde da podižu testosteron, neki su sumnjiviji od drugih. Ako ćete svoj teško zarađeni novac potrošiti na jedan od ovih proizvoda, uvjerite se da će on zaista raditi za vas.

Kako biramo najbolje pojačivače testosterona Koristili smo povratne informacije od našeg tima stručnjaka za fitnes i hiljade stvarnih svjedočanstava kupaca za sastavljanje ova lista najboljih pojačivača testosterona koristeći sljedeće kriterije:

Sastojci: Tražili smo doze i sastojke koji su opsežno proučavani za njihovu potencijal za povećanje nivoa testosterona, i isto tako važno, učinite to bezbedno! Povratne informacije kupaca: Studije su važne, ali način na koji proizvodi rade u stvarnom životu je pravi test. Slušali smo povratne informacije kupaca koji koriste svaku od ovih formula. Vrijednost: Da biste vidjeli pozitivne promjene, morat ćete svaki dan uzimati pojačivač testa . To se može zbrajati, zbog čega smo bili oprezni da biramo proizvode koji vam daju najviše novca za vaš novac u rasponu cijena.

Omiljeni klijenti/Najviše ocijenjeni: EVL TEST Testosteron Booster

Kljucni sastojci: D-asparaginska kiselina, piskavica, diindolilmetan, Tribulus Terrestris, cink, magnezijum aspartat Rating: 4.5 out od 5 EVL TEST Testosteron Booster ima najviše recenzija bilo kojeg proizvoda ove vrste koji prodaje Bodybuilding.com. Razlog je to što radi. Potreban je višestruki pristup sa svojom vlasničkom listom sastojaka za povećanje testosterona s nekoliko frontova. Jednostavno uzmite četiri tablete dnevno neposredno prije spavanja i pustite da EVL učini svoju magiju dok spavate. Probudićete se osveženi i spremni za sledeći trening.

Najbolji ukupno: Animal Stak

Kljucni sastojci: Tribulus Terrestris, Eurycoma Longifolia Complex, diindolylmethane, fenugreek, Ocjena: 4.1 od 5 Animal Stak izvlači sve zaustave svojom prikladnošću Pro testosteronski kompleks, podrška hormonu rasta, kompleks za borbu protiv aromataze, mješavina za pojačavanje hormona i kompleks za podršku obnavljanju. Jednostavno slijedite preporučeni raspored uključivanja i isključivanja od strane proizvođača za optimalne rezultate. Njegova formula ga pokreće uz dosta nutritivne podrške na tom putu.

Najbolja vrijednost: Bodybuilding.com Signature Test Booster

Kljucni sastojci: Ekstrakt korijena Ashwagandha, piskavica, kalcijum, magnezijum, cink Ocjena: 3.9 od 5 Bodybuilding.com Signature Test Booster se oslanja na principe ajurvedske medicine za svoje pristup smanjenju hormona. Njegova formula je jednostavna sa samo sastojcima koji su vam potrebni uz potrebnu nutritivnu podršku za optimalne rezultate. Ne sadrži punila i sastojke koji povećavaju testosteron.

Najbolje za podršku prostate: RSP Prime-T

Ključni sastojci: D-asparaginska kiselina, piskavica, diindolilmetan, ekstrakt make Ocjena: 4.5 od 5 RSP Prime-T drži se onoga što radi u svojoj mješavini sastojaka i hranjivih tvari za podršku testosteronu. Vitamini B i B3 podstiču kardiovaskularnu funkciju i stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Samo četiri tablete na prazan želudac prije spavanja pomoći će vam da postignete zadivljujuće rezultate. Proizvod je također testiran od strane treće strane u pogledu sigurnosti. Možete biti sigurni da dobijate upravo ono što je na etiketi.

Najbolje za spavanje: ZMA JYM

Ključni sastojci: Cink, magnezijum, vitamin B6 Ocjena: 4,5 od 5 ZMA JYM se fokusira na oporavak mišića i tijela kako bi povećao vašu energiju i testosteron. Cink i magnezij popunjavaju praznine ako vašoj ishrani nedostaju ovi vitalni nutrijenti. Oba podržavaju mnoge funkcije, uključujući izgradnju mišićne mase. Tri kapsule prije spavanja će vas uputiti na put ka zdravom vama. Formula prilagođena vegetarijancima je takođe proizvedena u objektu koji je usklađen sa GMP radi sigurnosti.

Najbolji pojačivač testosterona za stres: Cellucor P6 Ultimate

Ključni sastojci: P6® mješavina testosterona i performansi, KSM-10® ekstrakt korijena ashwagandha, piskavica, diindolilmetan, vitamin D Ocjena: 5 od 5 Cellucor P6 je na vrhuncu sa rješenjem koje pruža nutritivne i kardiovaskularnu podršku kada vam je najpotrebnija. Rješava problem sa sastojcima koji drže pod kontrolom modulaciju estrogena. Takođe će poboljšati vaše raspoloženje, a istovremeno podići mišićnu masu i povećati nivo prirodnog testosterona. Dodatak sadrži vlasničke mješavine za kompletno rješenje.

Najbolji dodatak Tribulus: MuscleTech Alpha Test testosteron Booster

Ključni sastojci: Tribulus, piskavica, cink Ocjena: 8.6 od Tribulus terrestris je jedan od najboljih biljnih sastojaka u mnogim proizvodima za povećanje testova, a MuscleTechova Alpha Test verzija ne štedi na robe. Ova formula maksimalne snage sadrži ogroman 018 miligrama ekstrakta tribulusa, kao i cinka, ekstrakta piskavice visoke snage i brassica oleracea, prirodnog izvora diindolilmetana (DIM). To je ujedno i najpovoljniji dodatak na našoj listi. Ako razmišljate o isprobavanju test-boostera po prvi put, ovo je odlično mjesto za početak.

Najbolji prirodni: Universal Nutrition Natural Sterol Complex

Kljucni sastojci: Mas And Density Blend, Opti-Phytonutrient Complex, EFA Complex & Support Blend, Mješavina za zaštitu mišićnih ćelija, Tribulus Terrestris Ocjena: 4.1 od 5 Univerzalni nutritivni kompleks prirodnih sterola pokriva vas sa sastojci koji će vam pomoći da bolje upravljate stresom, a istovremeno podržavate vaše napore u bodibildingu. Koristi nekoliko zaštićenih mješavina formuliranih za specifične zadatke. Možete ga uzimati uz obrok ili prije treninga kako biste izvukli maksimum iz treninga s njegovom formulom mješavine mase i gustine.

Najbolja podrška libidu: motorna pila Vigor Labs

Kljucni sastojci: Yohimbe, ginseng, horny goat weed Ocjena: 8.5 od Ime govori ti sve što treba da znaš! Motorna pila je klasičan koktel sastojaka koji mogu podržati protok krvi kroz vaše tijelo kako bi promicali izdržljivost i seksualno zdravlje. Formula brzog djelovanja dolazi u obliku 001-dnevna zaliha, jer ćete vidjeti najbolje rezultate uzimajući svaki dan.*

Najbolja podrška za snagu: PharmaFreak Test Freak

Ključni sastojci: D-asparaginska kiselina, piskavica, Tribulus Terrestris, magnezijum, cink Ocjena: 4.2 od 5 PharmaFreak Test Freak sadrži tri vlasnička kompleksa s više piskavice i Tribulus Terrestris nego što ćete naći u mnogim uporedivim proizvodima. Vitamin B6, magnezijum i cink drže nutritivni front uz podršku za desetke tjelesnih funkcija. Proizvod možete koristiti tokom 8 sedmica nakon čega slijedi period odmora od 2 sedmice za optimalne rezultate.

Da li da uzmem pojačivač testosterona? Vaše tijelo, magična mašina koja je, proizvodi testosteron samo po sebi svaki dan . Koliko dobar posao radi zavisi u velikoj meri od faktora životnog stila: ako naporno trenirate u teretani, jedete li zdravu ishranu, izbegavate nepotrebni stres i spavate kao da ste zaslužili.

Pojačivači testa rade tako što pružaju sirovine koje su vašem tijelu potrebne za proizvodnju ovog moćnog hormona. Mikronutrijenti kao što je cink su potrebni za proizvodnju testosterona, ali mnogi muškarci imaju nedostatke koji ih sprečavaju da ostvare svoj potencijal. Pojačivači testosterona mogu pomoći dodavanjem ovih jedinjenja.

Uzimanje visokokvalitetnog pojačivača testosterona može vam pomoći da dovedete u najbolju poziciju da povećate proizvodnju ovog važnog hormona u svom tijelu, prirodno.

4140033*Uprava za hranu i lijekove nije procijenila ove izjave. Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, liječenje ili sprječavanje bilo koje bolesti.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.