Magazin

Izgradite svoje tijelo 4-nedjeljni izazov: Savjeti za prvu sedmicu za vrhunski fitnes test

0 13

Hunter McIntyre

februar 14, 2022 • 1 min čitanja

Savjeti za 1. sedmicu Početnici- Vaš cilj je prihvatiti izazov. Ne postavljajte sebi ograničenja, vaš cilj je da posao završite. Sljedeći put kada se pojavite na ovom testu počnite postavljati ciljeve.

2022 Srednji- Treniraš nekoliko godina, znaš kako se snalaziš u teretani. Sada je vrijeme da postavite ton kako će vaša godina izgledati. Dobro izvršite ove testove, zabilježite kako ste se osjećali i kako ste radili, a zatim napravite plan kako se možete transformirati u zvijer.

Napredno- Vi ste jedan od najsposobnijih ljudi u svojoj teretani, možda i najsposobnija osoba u vašem okruženju. Ovaj test je savršen za vas, to je upravo ono što vam treba da u potpunosti testirate naporan rad koji ste uložili. Vaš cilj je da maksimalno iskoristite svaki test sa svakim vlaknom u vašem tijelu! Pogledajte neki motivacioni sadržaj prije nego uđete, postavite neke lične rekorde, neka svijet vidi od čega ste napravljeni!

2016 2022Izgradite svoje tijelo izazov 14 Naši treneri Bodybuilding.com će svake sedmice objaviti video na društvenim mrežama sa svim detaljima na izazovu. Vaša misija je da ih preuzmete, uništite i pokažete svoje uspjehe svim svojim prijateljima i porodici na društvenim mrežama koristeći #BBCOMCHALLENGE2022. Učestvujte u sve četiri nedelje izazova i zaradite priliku da osvojite $,. Spremite se da se oznojite, naši treneri će donijeti svoju A-igru, pa bolje ponesite svoju! Počni sada!

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.