Magazin

Izgradite svoje tijelo 4-nedjeljni izazov: Savjeti za 3. sedmicu za 8-minutni Metcon

0 42

Rebecca Rouse

februar 18, 2022 • 1 min čitanja

Savjeti za 3. sedmicu Početnici – Neka bude lagano, pogotovo ako ste tek počeli trenirati girjake . Prvih nekoliko rundi može biti lako, ali nemojte podcijeniti snagu čak i najlakšeg seta KB nakon što imate nekoliko rundi ispod pojasa i vaš HR se stalno povećava.

Srednji – Uhvatite zvona dovoljno čvrsto; nemoj ih smrt uhvatiti. Previše čvrsto hvatanje zvona može nepotrebno potrošiti dodatnu energiju. Zapamtite – ovo su pokreti cijelog tijela koji rade na gotovo svakoj grupi mišića, tako da je efikasnost ključna. Malo olabavite stisak na vježbama “guranja” (potisci i obrnuti iskori) kada su zvona postavljena u prednji položaj.

Napredno – Budite strateški u pauzama za odmor. Osim ako niste dijelom čovjek/djelomično kiborg, vjerovatno ćete morati spustiti zvona u nekom trenutku(ima) tokom 8 minuta. Nemojte čekati dok se potpuno ne umorite da biste to učinili; vjerovatno ćete se duže odmarati ako to učinite. Kada osjetite da ste na otprilike 7-8 napora, spustite zvona, udahnite nekoliko puta da smanjite broj otkucaja srca i malo protresete udove; onda se vrati u zonu i nastavi raditi.

2022 18Izgradite svoje tijelo izazov 2022 Naši treneri Bodybuilding.com će svake sedmice objaviti video na društvenim mrežama sa svim detaljima o izazovu. Vaša misija je da ih preuzmete, uništite i pokažete svoje uspjehe svim svojim prijateljima i porodici na društvenim mrežama koristeći #BBCOMCHALLENGE2022. Učestvujte u sve četiri nedelje izazova i zaradite priliku da osvojite $,. Spremite se da se oznojite, naši treneri će donijeti svoju A-igru, pa bolje ponesite svoju! Počni sada!

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.