Magazin

dr Mia Edgar

0 37

Dr. Mia Edgar je aktivna mornarička doktorica koja ima diplomu iz biohemije i doktora medicine na Uniformed Services University of Health Sciences. Njena strast za fitnesom, ishranom i dizanjem tegova počela je u medicinskom fakultetu i pojačala se kada je počela da se takmiči u funkcionalnom fitnes prostoru u 2016. Nastavila je da se takmiči u polufinalu ekipno i pojedinačno 5 godina. Nedavno je prešla u Bodybuilding i takmiči se u NPC Figure Diviziji.

Trenutno radi kao podmorski medicinski službenik i u suštini djeluje kao pružalac primarne nege za podmorničare, ronioce i specijalne operatere. Ona pomaže svojim pacijentima u savjetovanju ne samo o akutnim ozljedama, već i o načinima da poboljšaju svoje metaboličko zdravlje u izazovnim, strogim okruženjima. Ove zime planira da se prijavi za specijalizaciju iz anesteziologije. Mia voli da raspršuje pogrešne informacije o wellnessu koje inficiraju prostore za fitnes i ishranu na društvenim mrežama.

‘Bodybuilding.com je bio odličan resurs za dodavanje mojoj bazi znanja nakon što sam toliko dugo bio u funkcionalnom fitnes prostoru. Izlazak na binu uz pomoć BB.com-a učinio je mnogo lakšim prelaskom u ovaj novi prostor i volim što mogu spojiti dva svijeta zajedno za posjetitelje teretane koji žele poboljšati svoje zdravlje i snagu. Americi je potrebno svo znanje zasnovano na dokazima upravo sada kako bi pomoglo u pojednostavljenju zbunjujućih wellness i zdravstvenih zajednica.’

Pridružite se danas i iskoristite sve prednosti – dodatne uštede, besplatna dostava i potpuni pristup 1000 dokazanim planovima vježbanja!

Da, dobro ste čuli. To je nekako bezveze.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.