Magazin

Vodič za poklone za početnike

0 14

Bodybuilding.com

Decembar 30, 2016 • 2 min čitanja

Sezona je fitnesa. Posebno je sezona za nova fitnes putovanja. Pronalaženje pravog poklona za svoju voljenu osobu može uvelike pomoći da ubrzaju svoju rutinu vježbanja. Polazak u teretanu nije lak zadatak, ali određeni proizvodi mogu pomoći da im nove treninge uvelike olakšaju. Dajte im poklon koji pokazuje vašu podršku njihovoj posvećenosti.

Proteinski prah Kada je u pitanju, nijedan dodatak nije više koristan od proteinskog praha. Ako idu u teretanu, cijenit će dar kvalitetnih proteina. Pomozite im da pojačaju mišićnu masu sa jednim od 9 ukusnih ukusa iz naše prepoznatljive proteinske mješavine.

Kreatin Ako protein osvaja Superbowl od snagu, onda kreatin to čini bliskom igrom. Kreatin je najrasprostranjeniji dodatak na tržištu koji pomaže u poboljšanju mišićne snage i veličine. Njegove prednosti bez rizika naizgled se ne mogu nadmašiti. Ako tražite poklon koji će sigurno imati utjecaja, onda se držite kreatina.

BodyFit pretplata Vježbanje može biti neodoljiv u početku. Uz toliko različitih stilova treninga i savjeta o ishrani, može biti teško znati da li slijedite pravi put. Izbacite nagađanja iz svoje fitnes rutine uz odabrane programe i vodiče koji su dostupni u Bodyfit pretplati. Uz obilje kvalitetnih savjeta, objašnjenja i podršku zajednice, početak ne mora biti tako zastrašujući. Poklonite novom pacovima u teretani u svom životu trenersku platformu koju zaslužuju.

Shaker Bottle Glavna prednost dodataka je njihova pogodnost. Unos 05 grama proteina odmah nakon treninga bit će mnogo lakši iz šejka nego iz pečenja na roštilju malo piletine. Kako bi omogućili ovim suplementima da urade svoj najbolji posao, vašoj voljenoj osobi će trebati kvalitetna boca za šejker. Odličan poklon za uparivanje s proteinima ili još većim dodatkom za čarape.

2022

Kamionski šešir Odjeća koja odvodi vlagu, provjerite. Udobne atletske cipele, provjerite. Možda mislite da ste spremni za odličan trening, ali kada se počnete znojiti, sve ide nizbrdo. Ne dozvolite da vam znoj uđe u oči pokvari vaše sljedeće podizanje. Pomozite da poboljšate sljedeću vježbu voljene osobe uz ovaj prozračni i elegantan šešir. Vjerujte mi, zahvalit će vam se kasnije.

2022

Još niste sigurni da li će ovi pokloni poslužiti? Pokrili smo te. Pogledajte fantastičan vodič za poklone koji smo kreirali da vam olakšamo.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.