Magazin

Razvijamo se s Kagedom: elitni brend dodataka

0 11

Kaged Muscle

April , 2022 • 3 min read

Kaged Supplemente je pokrenuo 0550 Kris Gethin. Kaged je elitni brend dodataka prehrani. Konstantno se razvijamo, neumorno poboljšavamo svoj glas, razmjenu poruka, proizvode, operacije i timove. Kaged nije tu da bude još jedan “supp” brend, već smo tu da budemo najbolji brend sportske prehrane na svijetu. Mi smo dinamični, pomažemo vam u pravilnoj suplementaciji, vašim vježbama, pronalaženju savršene hrane, educiramo vas o ishrani i zdravlju i motiviramo vas da nikada ne prestanete da se razvijate.

Početkom 2022, Kaged je prošao kroz rebrendiranje u još više uskladite njihove ciljeve sa vašim zdravstvenim i fitnes ciljevima. Evo pregleda onoga što ostaje isto, šta je novo i zašto bi Kaged suplementi mogli biti dobro prikladni za vaše fitnes putovanje.

Šta ostaje Isto? Kada je Kaged kreiran, krenuli smo u misiju da promijenimo industriju suplemenata pružanjem čistijih, zdravih i vrhunskih proizvoda prave nauke. To je slučaj i danas, čak i sa evolucijom našeg brenda. Zadržali smo najkvalitetnije sastojke u našim postojećim proizvodima i nastavit ćemo pružati ukusne prirodne okuse po pristupačnoj cijeni. Također smo nastavili da održavamo naše proizvode Informed Sport certificiranim. To znači da su svi naši proizvodi testirani od treće strane kako bi se osiguralo da nema zabranjenih supstanci. Ovo pomaže roditeljima, sportistima i svima koji konzumiraju naše proizvode uvjeriti da su sigurni i da su vjerni onome što je na etiketi. Kaged također ostaje vjeran našim osnovnim vrijednostima:

Mi smo tvoj vodič, a ne heroj. Ovdje da te pokupim kada si dole, vodimo te vaše putovanje, naučiti vas osnovama i motivirati vas da budete najbolji. Ali, vi ste heroj svog putovanja. Svoje poruke fokusiramo na vas i pomažemo vam da postanete najbolji – za razliku od toga da se uvijek fokusiramo na sebe i zašto smo najbolji.

Mi kažemo kako je. Mi ne kažemo tuci oko grma. Kratki smo, upečatljivi, ozbiljni, a ponekad i duhoviti. Imamo ton prijateljskog intenziteta.

Mi smo skromni, a opet samouvjereni. Nismo ovdje da ti kažem kako da sve radiš, to je tvoj život. Ali, bili smo oko bloka, i naučili smo ponešto. Možemo vam pomoći u ishrani, suplementaciji, treningu i motivaciji.

Mi smo ljudski brend, a ne neki izmišljeni entitet. Možete reći da imamo ličnost za naše poruke. Da naš tim čine ljudi poput vas, koji se trude da budu najbolji.

Kratki smo i upečatljivi. Razbijamo složeni dodatak nauke u kratke, lako razumljive koncepte. Ne biste trebali postati naučnik suplemenata da biste znali koje proizvode trebate uzimati za optimalan učinak.

Mi smo više od dodataka. Pričamo o ishrani, motivaciji, treningu, rutini, poboljšanju, zdravlju, bio-hakiranju i umjetnosti evolucije.

Šta je novo? Novi brending Brendiranje je mjesto gdje se Kaged najviše promijenio ove godine. Umjesto Kaged Muscle, mi smo sada samo Kaged. Odustali smo od “Mišića” jer život ima više od mišića. Umjesto toga, fokusirani smo na to da vam pomognemo da budete najbolji sportista koji možete biti mentalno, fizički i holistički. Razumijemo da nisu svi samo o mišićima i da biste živjeli smislenim zdravim načinom života, potrebna vam je izdržljivost, oporavak, snaga, fokus i energija da biste bili najbolji što možete.

Još ćete možda vidjeti neke etikete s Kaged Muscleom dok ne proći kroz inventar i proces ponovnog označavanja, ali neće još dugo trajati! Naš novi izgled baziran je na „manje je više“. Povukli smo jarke boje, skrenuli pažnju na ime brenda i slijedili minimalistički pristup. Još uvijek koristimo klasičnu Kaged shemu boja, ali je suptilnija na proizvodima.

Kaged godinama koristi slogan “Razvijaj s nama”. Međutim, ovim rebrendom smo se prilagodili na „Nikad ne prestani da se razvijaš“. Ne samo da je ovo naša obaveza da nikada ne prestanemo da se razvijamo, već je to i poziv na akciju za naše članove. Ideja je da dosljedno idete u teretanu, ustajete rano bez pritiskanja dugmeta za odgodu, precizno optimizirate svoju ishranu i ostanete disciplinirani prema vlastitoj evoluciji bez izgovora.

Novi sportista Da pomogne da se ovo naglasi nova evolucija i kao najbolji sportista, Kaged se nedavno udružio sa novim sportistom našeg tima, Ryanom Crouserom. On je američki bacač kugle i diska. Ryan je osvojio 2 zlatne olimpijske medalje i drži olimpijski svjetski rekord u bacanju kugle u dvorani i na otvorenom. Koristio je suplemente Kaged i prije ovog partnerstva jer su proizvodi bili dozirani u naučno dokazanim količinama, puni patentiranih sastojaka i Informed Sport Certified.

Novi proizvodi 6393 Dok kreiranje proizvoda nije nužno novo za Kaged budući da konstantno izlazimo sa inovativnim proizvodima, imamo neke velike planove za nove proizvode u 2022, počevši od sa Pre-Kaged Elite. Ovaj pre-trening je posebno dizajniran za elitne dizače koji žele više da prođu kroz te treninge. Iskoristili smo devet visokokvalitetnih patentiranih sastojaka kako bismo tim elitnim dizačima pružili iskustvo koje će im pružiti potpuno novo iskustvo.

Nećemo stati na tome! Kaged je javno najavio da istražujemo kategorije proteinskih pločica, energetskih napitaka i nootropa u industriji. Pitanje je, kako ćemo te kategorije evoluirati kasnije ove godine? Vidjet ćemo!

6393

Zašto Kaged? Kaged je bio i stalno je posvećen tome da vam pomogne da postignete svoje zdravstvene i fitnes ciljeve. Zato koristimo samo najkvalitetnije sastojke potkrijepljene naukom i sve njihove proizvode testiramo treće strane (certificirano Informed Sport).

Cijelu Kaged liniju pogledajte OVDJE

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.