Magazin

Povratak na osnove | Bodybuilding.com

0 18

Kako da se posvetim dosljednom treningu? Dugoročni ciljevi, kratkoročni način razmišljanja. Odvojite se od pokretanja vašeg tijela u određenom kapacitetu svaki dan. Intenzitet treba da varira, konzistentnost ne. Preporučujemo da stavite događaj u svoj kalendar kako biste pomogli u pokretanju programa. Bilo da je to 5k ili odmor na kojem želite da se osjećate najbolje, provjerite kako najbolje podijeliti sedmicu na osnovu ciljeva.

Koje korake trebam preduzeti da bih jeo čisto? Ishrana je ključ! Nije važno da li sečete, nagomilavate ili postavljate nišane na svom maratonu, triatlonu, dizanju, itd, gorivo je put do svake ciljne linije. Manje o dijeti, više o punjenju goriva. Idite na našu bazu podataka recepata za hiljade načina da započnete sa temama obroka koje vam najbolje odgovaraju.

Koliko često treba da se oporavim? Zlatno pitanje! Naš odgovor? Zavisi. Znamo, znamo. Prevrćeš očima. Ali ako pitate profesionalca za savjet o bilo kojem dijelu vašeg fitnes putovanja, odgovori bi uvijek trebali biti „zavisi“ jer su svaki cilj i tijelo različiti. Ovdje smo raščlanili razliku između dana aktivnog i punog odmora. Slušajte svoje tijelo i donosite informirane odluke na osnovu vašeg opterećenja na treningu.

Koji su mi suplementi potrebni? Mi ćemo vas pustiti u mala tajna: ne TREBAJU svi suplementi. Možda ćete imati problema sa ispunjavanjem proteinskih makroa, a protein na bazi surutke ili biljnih proteina može vam pomoći da to postignete. Tražite malo snage u svom koraku prije podizanja? Pogledajte naš izbor prije treninga. Osjećate se malo energije ili patite zbog nedostatka vitamina? Imamo i multije i minerale. Šta god da vam nedostaje, mi imamo sredstva za popunjavanje praznina i poboljšanje performansi. Kupujte ovdje.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.