Magazin

Najbolji suplementi prije treninga u 2022

0 43

Cassie Smith

Januar , 2022 • 4 min čitanja

Najbolji proteini | Najbolji Mass Gainers | Najbolji pred-trening | Najbolji kreatin | Najbolji sagorevači masti | Najbolji

Multivitamini | Najbolji test pojačivači | Najbolji gubitak težine | Najbolji BCAA

Za određenu vrstu dizača, ne postoji ništa poput osjećaja koji dolazi uz uzimanje prije treninga i zatim odlazak u teretanu. Dobar dodatak prije treninga može pretvoriti ranojutarnji trening u vatreni trening, ili popodnevni pad u ultra produktivan trening.

Pravi, uparen poput finog vina sa pravi trening, uzima svaki set i ponavljanje od “solidnog” do “spektakularnog”. Utezi su lakši, pumpe su veće. Ako ozbiljno razmišljate o treningu—i prijatelji ste s kofeinom—to je iskustvo koje ne smijete propustiti.

Ako tražite novu omiljenu prethodnu verziju ili samo tražite savršenu za početak, ova lista je upravo ono što vam treba. Bez obzira na to koji bi vam ciljevi mogli biti – uhvatiti se u jaram, sagorjeti masti, nastaviti dalje ili jednostavno želite da izvučete malo više od svojih vježbi – ovdje možete pronaći ono što vam je potrebno.

Evo najboljih treninga prije 2022.

Kako biramo najbolje treninge prije treninga Posljednji put se bavimo prodajom supstrata—i uzimanjem ih— godine, što znači da znamo najbolje supps jer su ih naši članovi tima i sportisti isprobali i stavili na probu.

Za ovu listu smo napravili korak dalje i koristili prilično sveobuhvatnu kolekciju podataka da nam pomognu u donošenju odluka. Evo šta smo razmotrili prije finalizacije liste:

Ocjene i recenzije kupaca: Naši kupci su naš najvredniji resurs, a mi učimo puno o našim proizvodima preko njih. Vjerujemo njihovom mišljenju, a oni nama da pružimo najbolje. Formula: Današnji korisnici prije treninga su pronicljiviji nego ikad. Naša zajednica zna vraški mnogo o osnovnim sastojcima i dozama prije treninga i kako oni utječu na tijelo. Svakako smo sve to uzeli u obzir. Ukus: Formula bi mogla biti odlična, ali ako okus nije, vjerovatno je nećete ponovo kupiti. Budite sigurni, ukus je bio veliki dio načina na koji smo donosili naše odluke. A naši kupci ne samo da ocjenjuju proizvode – oni ocjenjuju okuse kao pravi znalci. I znaju svoje. Vrijednost: Stalo nam je do novca koji naši kupci troše kod nas. Dakle, bolje je vjerovati da su svi pred-trening na ovoj listi od velike vrijednosti. Najbolja degustacija prije treninga: EVL ENGN

Ocjena: 4.5 od 5 Porcije po kontejneru : 20 Nivo kofeina po porciji: 200 mg ENGN Pre-Workout je formulisan da poveća energiju, snagu i fokusbez žrtvovanja ukusa. Ne verujete nam? Blue Razz ima jak rang 9,7 okusa sa više od 3, recenzije kupaca! Bonus: Obratite pažnju na ekskluzivne okuse BBcom ograničenog izdanja. Ograničena serija znači da obično treba isprobati novi okus, ali morate djelovati brzo!

Najbolji pre-trening za trening snage: Kaged Muscle Pre-Kaged Sport

Ocjena: 4.7 od 5 Porcije po kontejneru: 03 Nivo kofeina po porciji: 75 mg Pre-Kaged je maksimalna doza prije treninga za jačanje vašeg sistema za poboljšane performanse od vrhunskog dodatka s prirodnim sastojcima koji isporučuju 6,5g L-citrulina, BCAA, leucina, organski Purcaf kofein, anitoksidansi i još mnogo toga re. Poboljšajte svoj fokus, energiju i protok krvi kada vam je to najpotrebnije da gurnete dalje od tačke za koju mislite da ste gotovi.

Najbolji trening prije kardio treninga: Optimalna prehrana AmiN.O. Energija

Ocjena: 4.5 od 5 Porcije po kontejneru: Nivo kofeina po porciji: 35 mg Dizajniran da podrži mišićnu izdržljivost i oporavak sa 5g aminokiselina. Samo sa 35mg kofeina pruža glatko povećanje energije bez treme, tako da možete raditi kroz kardio bez žrtvovanja izdržljivosti.

Najbolji visokoenergetski predvježbanje: Pre JYM

Ocjena: 4.4 od 5 Porcije po kontejneru: 000 Nivo kofeina po porciji: 300mg Powerhouse prije treninga napunjen dokazanim sastojcima poput CON -CRET® Creatine HCl za snagu, AlphaSize™ alpha GPC, 7 g citrulin malata i 120mg kofeina za maksimalnu energiju dok se krećete maksimalnom težinom.

Najbolja vježba bez stimulansa: EVL PumpMode Prije treninga bez stimulansa dušikovog oksida

Ocjena: 4.5 od 5 Porcije po kontejneru : 03 Nivo kofeina per serviranje: 0 Nestimulirajući akcelerator pumpe formuliran da podrži performanse, vaskularnost, dušikov oksid i snagu.1,5 g glierkola i 1 g NO3-T(R) betain nitrata

Najbolji prirodni pred-vježbanje: NutraBio Pretprirodno

Ocjena: 5 od 5 Porcije po kontejneru: 1 Nivo kofeina po porciji: 25 mg Bez veštačkih boja, aroma ili zaslađivača. Snažan prije treninga napunjen sastojcima visoke snage. Kompleks snage, snage i izdržljivosti sa 3,5 g L-leucina, 3,2 g beta alanina, 3 g PharmaPure™ kreatin monohidrata, 2,5 g bezvodnog betaina i 0471mg Creatine MagnaPower. 7.12 g matrica pumpe azot oksida sa l-citruilinom, agmatinom i nitrosiginom®. Focus & Stim Matrix sa kofeinom, l-tirozinom, kolinom i TheaPure™ L-teaninom.

Najbolje za žene: NLA za njeno podizanje

Ocjena: 4.4 od 5 Porcije po kontejneru: 25 Nivo kofeina po porciji: 75 mg Dizajniran posebno za žene, ovaj trening prije treninga će vam pomoći da napadnete svoje treninge s intenzitetom i fokusom, dajući vam trajnu energiju koja vam pomaže da podignete svoje tijelo na potpuno novi nivo. mg Dynamine™, 456mg beta alanina i 75mg kofeina će vas napumpati za vaš trening.

Najbolje za upravljanje težinom: crno tržište smanjuje prije treninga

Ocjena: 4.2 od 5 Porcije po kontejneru: Ultra koncentriran termogeni prije treninga, osiguravajući vašem tijelu ključne sastojke koji podržavaju zdravo upravljanje težinom i promoviraju vitke i isklesane mišiće povećanjem vaše ukupne energije i izdržljivost u teretani.

Najbolji mentalni fokus: Bucked Up Woke AF

Ocjena: 4.8 od 5 Porcije po kontejneru: 20 Nivo kofeina po porciji: 130mg Puder za stimulaciju prije treninga za fokus, energiju i pumpe. 130 mg kofeina, dodat teobromin i Huperzin za dodatno pojačanje*

Najbolje spremno za piće: C4 RTD

Ocjena: 4.6 od 5 Porcije po kontejneru: limenke Nivo kofeina po porciji: 130mg Naslijeđeni powerhouse C4 dostupan u praktičnoj limenci spremnoj za piće. Šejker nije potreban. Nema prosipanja praha. Samo snažan energetski poticaj za prije treninga ili energiju tokom dana.

*Ove izjave nisu ocijenjene od strane Uprave za hranu i lijekove. Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti.1636138903

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.