Magazin

Najbolji dobitnici mase u 2022

0 120

Najbolji proteini | Najbolji Mass Gainers | Najbolji pred-trening | Najbolji kreatin | Najbolji sagorevači masti | Najbolji Multivitamini | Najbolji test pojačivači | Najbolji gubitak težine | Najbolji BCAA

Kada ste u misiji da se ugojite, potrebna vam je jedna-dva puna kalorija i proteina. Ako ste neko ko se bori da udeblja, ili ko treba da se udeblja za neki sport ili takmičenje u kategoriji težine, onda vam oboje treba još više!

Tada je dobitnik mase može biti vaš najbolji prijatelj. Poput najboljih proteinskih šejkova, proizvodi za dobijanje mase (takođe poznati kao agensi za dobijanje težine ili shakeovi za dobijanje težine) su puni aminokiselina i proteina za izgradnju mišića, ali takođe dodaju ugljene hidrate i druge hranljive materije kako bi maksimizirali vaš kalorijski i makro unos.

Dodavanje visokokvalitetnog pudera za dobivanje mase može napraviti veliku razliku u vašem režimu povećanja mase. Evo od najboljih , prema našim stručnjacima i članovima zajednice.

Kako biramo najbolje mase koje dobivaju Naše odabire informira naš tim fitnes profesionalaca—sportista, stručnjaka za ishranu i urednika—i potkrijepljeni su recenzijama ljudi koji znaju da je geter shake najbolji: vi!

Postoji nekoliko stvari koje su važne kada tražite dobar shake za gejner:

Formula: Važno je odabrati formulu koja ima brojeve koji su vam potrebni da podržite vaš cilj, a ne samo gomilu punila i loših- kvalitetnih sastojaka. Da, gajner je daleko dekadentniji od tradicionalnog proteinskog šejka, ali etiketa ne bi trebalo da daje osećaj kao bombona u čaši. Ukus: Dobijači su tu za vas kada vam je potrebna ishrana, ali nisu nužno gladni, tako da što su privlačniji, to će vam biti lakše nastavite da ih gušite svaki dan. Osim toga, veličine porcija getera imaju tendenciju da budu znatno veće od običnog šejka, tako da onaj koji se ne spušta lako neće ga iseći! Ocjene i recenzije kupaca: Članovi naše zajednice Bodybuilding.com jedni su od najprobirljivijih i najiskrenijih bilo gdje, i zato naše ocjene imaju veću težinu—tako da govore—od većine internetskih izloga. Vrijednost: Najniža cijena dobitnik nije uvijek najbolja vrijednost! Svi naši najbolji gejderi uračunavaju cijenu po porciji. Best-Tasting Mass Gainer

Glavni sastojci: Maltodekstrin, koncentrat mlečnih proteina, koncentrat proteina surutke Ocjena: 4.7 od 5 Recenzije: 20 Kalorije: 1,210 Proteini: 24g Ugljikohidrati : 210g Šećer: 15g Masti: 6g TrueGain zarađuje ocenu ukusa 9,9, što je gotovo nečuven pečat odobrenja. I ne samo to, ima pozamašnu 1,86 kalorije za održavanje i rast mišića uz kratku, jednostavnu listu sastojaka.

U kombinaciji, ovi faktori čine TrueGain jednim od najboljih svestranih gejnera i odličnim izborom za one koji tek počinju sa gejnerima. Koristite ga kao šejk za oporavak nakon treninga, užinu između obroka i osiguranje mišića prije spavanja.

Ukusi: Čokolada(9.9)

Najveća kalorijska dobitka mase

Glavni sastojci: MASS-TECH® ko-faktori, kreatin, vitamini i minerali Ocjena: 4.1 od 5 Recenzije: 210 Kalorije: 2,270 Proteini: 56 g Ugljeni hidrati: 260 g Šećer: 15 g Masti: 6 g MuscleTech Mass Tech Extreme 2000 olakšava izgradnju mišićne mase odlična nutritivna podrška u mješavini. Sadrži 85 g proteina i g kreatina. Takođe ima MASS-TECH® Co-Factors proizvođača, koji isporučuje BCAA za brze rezultate. Mješavina je nježna za vaš probavni sistem kako bi se minimizirale nuspojave.

Ukusi: Mliječni šejk od vanilije, Trostruki čokoladni kolač

Najveći dobitak proteinske mase

Glavni sastojci: Mješavina ugljikohidrata, koncentrat proteina surutke, hidrolizirani protein surutke, izolat proteina sirutke, micelarni kazein, koncentrat mliječnih proteina i izolirati Ocjena: 4 od 5 Recenzije: 53 Kalorije: 1,85 Proteini: 50g Ugljikohidrati: 90g Šećer: 18g Debeo: g Spremite se da mutirate sa 50 grama visokokvalitetnih proteina. Mutant Mass kombinuje šest vrsta proteina za hranjenje vaših mišića u kratkom, srednjem i dugoročnom periodu: koncentrat surutke, hidrolizovana surutka, izolat surutke, dve vrste mlečnih proteina i kazein.

Ovaj agens za povećanje težine takođe uključuje solidnu količinu vlakana iz pravih izvora hrane, kao što su slatki krompir i valjani zob, kako biste se održali ugljikohidratima i dobro se osećali tokom vašeg najtežeg treninga i faze povećanja mase.

Ukusi: Čokoladni kolačić (9.6), Trostruka čokolada (8.4), Jagoda Banana (8.1), Kolačići i krema (7.3)

Najbolje ukupno ozbiljno Masa

Glavni sastojci: Maltodekstrin, koncentrat proteina surutke, kalcijum kazeinat, bjelanjci, slatka surutka Ocjena: 4.1 od 5 Recenzije: 2021 Kalorije: 1 ,210 Proteini: 030g Ugljikohidrati: 249g Šećer: 12g Masti: 4,5 g Optimalna ishrana Ozbiljna masa je odgovarajuća nazvan jer donosi velike topove da se posao obavi kako treba. Isporučuje 35 g proteina iz dve vrste surutke, belanca i kalcijum kazeinata. Takođe uključuje kompletan paket vitamina i minerala, uključujući kalcijum, kalijum i magnezijum, koji podržavaju dobro zdravlje. Broj kalorija je također razuman za ono što dobijete po porciji.

Ukusi: Čokolada. Čokoladni puter od kikirikija, jagoda, vanilija, banana

Najbolji masni gainer za hardgainers

Glavni sastojci: Maltodekstrin, koncentrat proteina sirutke, izolat mliječnih proteina, izolat proteina surutke, hidrolizat proteina surutke, micelarni kazein Ocjena : 4.2 od 5 Recenzije: 440 Kalorije: 1,210 Proteini: 35g Ugljikohidrati: 157g Šećer: 17g Masti: 9g Ponekad najteža stvar u vezi debljanje je jednostavno unos dovoljno kalorija u svoje tijelo, posebno ako imate visok metabolizam ili nemate veliki apetit. Super Mass Gainer je tu da pomogne.

Šejk je glatkog ukusa, dobro se meša, a naši recenzenti kažu da se veoma lako pije. Ovo je izuzetno korisno kada treba da unesete mnogo kalorija, ali jednostavno niste gladni. Ono što je najvažnije, svaka porcija proteinske mješavine formule sadrži 5,2 grama leucina, aminokiseline razgranatog lanca koja je uglavnom uključena u uključivanje sinteze mišićnih proteina.

Ukusi : Gurmanska vanilija (8,4), bogata čokolada (8,4), kolačići i krema (7,8)

Najbolji masni agens bez laktoze

Glavni sastojci: Maltodekstrin, izolat proteina surutke iz ionske izmjene Ocjena: 4.4 od 5 Recenzije: 35 Kalorije: 700 Proteini: 030g Ugljikohidrati: 56g Šećer: 3g Masti: 5g Vjenčan Isopure liniji, Isopure Mass je super čista formula koja se lako pije, ali sa mnogo više kalorija i ugljikohidrata od običnih proteinskih prahova marke. Ovo je odličan izbor ako se zbog gomilanja osjećate siti i teški cijelo vrijeme, ili ako imate poteškoća s mliječnim proizvodima.

Izolat whey proteina za ionsku izmjenu nije vaš prosjek whey; lišeno je masti i ugljikohidrata i dizajnirano je da u potpunosti ne sadrži laktozu. To također znači da šejk nije previše gust, tako da naši kupci kažu da se može dodatno gutati. Da povećate broj kalorija, pomiješajte ga s puterom od kikirikija i medom.

Ukus: Holandska čokolada(8,8)

Best Clea n Mass Gainer

Glavni sastojci: Proteinska mješavina proteina iz jaja, izolata mliječnih proteina i surutke Ocjena: 3.8 od 5 Recenzije: 030 Kalorije: 270 Proteini: 18 g Ugljikohidrati: 24 g Šećer: g Masti: 3,5 g Mass JYM izdvaja se od uporedivih proizvoda po tome što koristi nezaštićene mješavine za proteine, nisko-glikemijske ugljikohidrate i zdrave izvore masti. Mešavina mu omogućava da isporuči 1:1 odnos anaboličkih proteina i ugljenih hidrata sa niskim GI. Jedna mjerica nudi nutritivnu moć s proteinima iz jaja, surutom i kazeinom koji prednjače. Ugljikohidrati niskog GI znače da se nakon toga nećete srušiti.

Ukusi: Popeč od jabuke, mahune tahićanske vanilije, čokoladni mousse

Najbolje vremensko izdanje

Glavni sastojci: Maltodekstrin, koncentrat proteina surutke, micelarni kazein, MCT kokosov prah Ocjena: 4.6 od 5 Recenzije: 5 Kalorije: 650 Proteini: 50 g Ugljikohidrati: 53 g Šećer: 6 g Debeo: 6 g NutraBio Extreme Mass je idealan izbor za sportiste izdržljivosti jer njegove formule sporog, 4-satnog otpuštanja. Sadrži pristojnu količinu dijetalnih vlakana i punu količinu vitamina i minerala za zdravo povećanje mase. Kokosov prah daje prijatan, tropski ukus. I košer je i bez glutena.

Najbolja zamjena za obroke za dobivanje mase

Glavni sastojci: Koncentrat proteina surutke, kalcijum kazeinat, izolat mlečnih proteina, izolat proteina surutke, micelarni kazein, hidrolizovani protein surutke, belanca, maltodekstrin Ocjena: 9.1 od Recenzije: 450 Kalorije: 450 Proteini: 34g Ugljikohidrati: 85g Šećer: g Debeo: g True-Mass je još jedan cijenjeni dobitnik od pouzdanog brenda podržanog stotinama recenzija. Visoko ocijenjeni okusi daju vam do znanja dekadentnog okusa. Ovo je šejk kojem ćete se radovati.

Da biste optimizirali dobitke, trebali biste jesti zdrave obroke koji sadrže uravnotežene količine svih makronutrijenata, a ne samo proteina. Ova formula sadrži pravu količinu proteina, ugljikohidrata i masti – plus puno vlakana – da vašem tijelu pruži ono što mu je potrebno da raste kada nemate vremena za kuhanje i jelo.

Ukusi: Mliječni šejk od čokolade (9,2), Milkshake od jagode (9,1), sladoled od vanilije (9,0), Kolačići i krema (7,5)

Najbolja vrijednost Mass Gainer

Glavni sastojci: maltodekstrin, Real Gains™ proteinski kompleks, esencijalni i neesencijalni amino acids Ocjena: 4.3 od 5 Recenzije: 591 Kalorije: 650 Proteini: 40 g Ugljikohidrati: 52 g Šećer: 8 g Masti: 5 g Universal Nutrition Real Gains ima puno prednosti. Dolazi u nekim ukusnim ukusima koji zvuče kao da je pun šećera. Prijatno iznenađenje je da nije. Ugljikohidrati i kalorije su također u skladu. Veća veličina porcije uključuje hranjive tvari, BCAA i esencijalne aminokiseline. Takođe sadrži laneno seme u prahu kao zdrav izvor omega-3 masnih kiselina.

Ukusi: Sladoled od vanilije, čokoladni sladoled Krema, sladoled od banane, sladoled od jagode i sladoled od kolačića i krema

Da li da uzmem gejner za masu? Svako može ići u teretanu i poboljšati svoju kondiciju, ali dodajući značajnu mišićnu masu vašem telu može biti iznenađujuće teško. Kada dođe do toga, jednostavno je teško pokupiti ultra-visoke nivoe nutrijenata i kalorija koje su vam potrebne samo iz hrane—i u pravom omjeru proteina, ugljikohidrata i masti za rast mišića, a ne samo nakupljanje tjelesne masti . Ako dižete utege, ali ne hranite mišiće na adekvatan način, oni vjerovatno neće rasti.

Šejkovi za povećanje težine olakšavaju gutanje puno kalorija. brzo. (Kao i mlečni šejkovi i gazirana pića, ali oni vam neće dati čiste dobitke koje tražite.) Dopuna zdrave, obilne ishrane sa sredstvom za dobijanje mase je najbolja opcija kako biste bili sigurni da vaše telo radi na izgradnji mišića potencijal.

Samo zapamtite, dobro osmišljen program treninga za dobijanje mišića je od suštinskog značaja da pomogne da se te kalorije dobro iskoriste. Ovo su oni u koje se naša zajednica kune:

Jim Stoppani's -Sedmična prečica do veličine Live Large: Jay Cutler's 8-week Mass-Building Trainer Projekt Mass: Jacob Wilson's -Sedmični program izgradnje mišića Maksimalni mišići: 9-sedmični napredni trening za dobitke *Ove izjave nisu ocijenjene od strane Uprave za hranu i lijekove. Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti.5210021

5920015

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.