Magazin

Kako brže izgraditi deblja leđa

0 17

Saradnik

jul 21, 450 • 2 min čitanja

Angel Casas, fitnes bodibilder, trener, i EVLUTION Nutrition athlete, strukturira svoje pripremne treninge za takmičenje tako da zauzme holistički pristup za izgradnju svake mišićne grupe za debljinu leđa. Ovaj trening se fokusira na stvaranje pravog otpora i kontrakcije od donjeg dijela leđa i unutrašnjih mišića do izgradnje širine i krila.

IFBB Pro Angel Casas

Uobičajeno lat pulldowns ili pullups su standard treninga za leđa; međutim, stavljanje istog nivoa pažnje na donji dio leđa je ključno za stvaranje debljine i ravnoteže.

Gurajte se još jače održavajući stalnu napetost tokom cijelog pokreta. Vrijeme pod napetošću je kritično za aktiviranje mišića. Istraživanja sugeriraju da vrijeme kada je mišić pod napetošću tokom vježbanja može biti važno za izgradnju većih mišića i za sprječavanje gubitka mišića koji se javlja starenjem ili bolešću.

Započnite graditi leđa sa kojom želite ovaj ubitačan trening.

IFBB Pro Angel Casas Back Workout

Napajanje vašeg tijela

Izvucite još više od svog treninga tako što ćete napuniti svoje telo gorivom pre i posle treninga. EVLUTION Nutrition je izgrađen na strasti prema ishrani, zdravlju i sportu i posvećen stalnom razvoju proizvoda kako bi se osiguralo da su najinovativniji, najkvalitetniji i efikasniji dodaci ishrani na tržištu.

Prije početka treninga sa porciju BCAA energije i uzmite 5g aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) plus prirodne energizere i antioksidanse. To je sve-u-jednom proizvod za energiju, fokus, izgradnju mišića i oporavak. Za još bolje rezultate možete uzimati sa kreatinom 2022 za podršku snage i izdržljivosti.

Nakon treninga održavajte svoj oporavak jakim uz BCAA 2022 i % Whey Protein Isolate. BCAA 5000 pomaže vam da podržite izgradnju mišića i oporavak sa 5g BCAA u omjeru 2:1:1. 97% Whey Isolate je napravljen od rBST izolata proteina sirutke bez hormona za isporuku 21g proteina.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.