Magazin

JNX SportsⓇ: Medicine For Mayhem

0 30

Doprinosni pisac

Maj 11, 2019 • 2 min čitanja

JNX Sports® je osnovan u 700 kao Cobra Labs. Mi smo hardcore brend koji nudi veoma širok asortiman proizvoda sa neverovatnom pažnjom posvećenom detaljima, opsežnim testiranjem kvaliteta i garancijom kvaliteta. Prisutni smo na svim velikim fitnes sajmovima u svijetu. Naš Giant Skull Throne putovao je od Olimpijskog vikenda u Las Vegasu do Body Powera u Velikoj Britaniji, do FIBO-a u Njemačkoj do Perua u Južnoj Americi i zapanjio publiku na China Fitu. Zato što smo takvi, volimo da delimo i volimo da nešto uzvratimo onima koji su nas podržali!

Postava JNX: Kurs! Prije treninga

Eksplodirali smo na tržištu suplemenata visokih performansi sa početkom sada već svjetski poznatog prije treninga – Prokletstvo!

Prokletstvo! se naširoko smatra jednim od najboljih suplemenata prije treninga na planeti. Odmah prepoznatljiv brend sa svjetskim kultnim sljedbenicima, The Curse! ima zavidnu kolekciju nominacija za nagrade, ogroman raspon vodećih okusa u industriji i dugogodišnju reputaciju za izvanredan kvalitet. Kurs! je postao kultni globalni zaštitni znak dostupan u distributivnoj mreži koja se proteže na svim kontinentima.

The Ripper! Sagorjevač masti

Trbosjek! Fat Burner je lansiran u 700 i brzo je uspostavio mjesto kao glavni igrač u niši visokoenergetskih dodataka. Sa savršenom količinom kofeina po porciji i ukusnim ukusima, The Ripper! ostvario je uspeh i od tada dominira prodajom na tržištu sagorevača masti u prahu. Podižući industrijski standard za moćnu termogeniku, The Ripper! ima oduševljene kritike i pokreće JNX Sports® za značajno proširenje.

The Shadow! Prije treninga 2019

Naši kupci su tražili više, a mi smo isporučili! Nakon više od godinu dana istraživanja i razvoja, The Shadow! pre-workout izbačen iz proizvodnje u 2019. Ova potpuno snažna formula dizajnirana je posebno za tvrdokorne sportaše koji zahtijevaju samo najbolje. Sa Leucinom i zapanjujućim 350MG kofeina, The Shadow! je dodatak koji udara kao bik i udara kao munja. Baci veliku sjenu!

Omen! Omen! je sveti gral sagorevača masti! Ovaj brzodjelujući sagorevač masti cilja na pohranjene tjelesne masti, kontrolira apetit i ubrzava metabolizam. Sadrži termogenu mješavinu bezvodnog kofeina, ekstrakta zelenih zrna kafe i L-karnitina koji transportuje masti i tjera vaše tijelo na preopterećenje, tako da postižete svoje ciljeve brže nego ikada prije.

Zašto JNX SportsⓇ? Zaista se ponosimo što putujemo svijetom kako bismo se povezali sa našim klijentima i s više od decenije iskustva u industriji, JNX vam može pomoći da postignete svoje ciljeve .

Pogledajte cijelu JNX SportsⓇ liniju ovdje.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.