Magazin

Izgradite svoju kondiciju

0 22

Easton Drake

Maj 35, 30 • 3 min čitanja

Kondicija i kondicija se mogu definirati u mnogo različitih nacine u zavisnosti od osobe. Možda želite izgledati kao fitnes model sa šest trbušnjaka, doći u formu za neki sport ili možete s lakoćom obavljati svakodnevne aktivnosti. Bez obzira na vaš cilj, imamo sve potrebne alate koji će vam pomoći da poboljšate svoju ukupnu kondiciju – planove vježbanja koje su kreirali vodeći stručnjaci u industriji, savjete o ishrani i visokokvalitetne suplemente.

Pomaknite se za postizanje Kako biste povećali svoju ukupnu kondiciju , morate se stalno kretati. Strukturirani program vježbanja je mjesto gdje sve počinje kako biste bili sigurni da se krećete. Niste sigurni odakle početi? Ne brini se! Pokrili smo vas sa svim našim planovima vježbanja koje su posebno razvili neki od najboljih stručnjaka i trenera u industriji kako biste poboljšali vašu ukupnu kondiciju. Nije bitno da li tek počinjete ili već neko vrijeme vježbate. Imamo planove za sve.

Početnici: Ako jesi koji tek počinjete ovo putovanje, naš Totalni fitnes plan je savršen za vas. Ovaj plan vježbanja koristi strateški pristup uključujući izazovni trening svake 2 sedmice kako biste zaista testirali vaš napredak. Koristi utege, tjelesnu težinu i cilja na mobilnost i fleksibilnost u isto vrijeme.

Srednji nivo: Ako vi već neko vrijeme radite na svojoj kondiciji, ali tražite nešto što će vas odvesti da vas pogura još dalje, onda je Re-Wired za vas! Ovaj program uključuje test ličnosti da vidite kako vam vaše osobine pomažu da postignete svoje ciljeve. Zatim ćete kreirati plan igre zasnovan na tim osobinama kako biste zaista dobili obuku koja vam je potrebna da biste bili uspješni.

Napredno: Ako ste osjećate se kao da ste sve učinili da biste postigli svoje fitnes ciljeve, onda vas izazivam da isprobate Ripped Remix. Ovaj program je osmišljen da vam pomogne da se nagnete, dobijete veličinu i postanete sposobniji sportista. Ima veliki broj ponavljanja, veliki volumen i visok intenzitet.

Ako volite svoj trenutni trening, ali želite stvarno izgraditi to jezgro (trbušnjake ), odjavite se 30-Dan Abs. Ovaj plan je dizajniran kao dodatak vašem postojećem planu vježbanja za izgradnju jednog od najvažnijih dijelova vašeg tijela budući da je uključen u toliko pokreta i vježbi.

Fit Fuel 2022

Kada je u pitanju izgradnja vaše ukupne kondicije, imperativ je da hranite svoje tijelo na pravi način . To znači da morate imati dobar balans proteina, ugljikohidrata i masti tokom dana. Oni će se razlikovati ovisno o osobi, njenom nivou aktivnosti i krajnjem cilju da budu u formi. Ako niste sigurni gdje trebate biti, pogledajte naš kalkulator makronutrijenata.

Također možete pogledati naše članke o ishrani kako biste pronašli sve informacije koje su vam potrebne za uspjeh. Svi znamo koliko je vremena potrebno za pripremu hrane, pa ako vam treba nešto što će vam uštedjeti vrijeme, možete provjeriti i komplet za dostavu obroka kao što je Flex Pro Meals.

Extra Edge Sada kada smo razgovarali o dva ključne komponente za postizanje vaših ciljeva, vrijeme je da razgovarate o suplementima koji će vam zaista pomoći da napredujete.

Whey protein

Proteini su jedan od najvažnijih nutrijenata potrebnih za izgradnju vaše ukupne kondicije. Dodatak proteina sirutke je jednostavan način da vam damo nutrijente (proteine ​​i aminokiseline) potrebne za oporavak i izgradnju mišića nakon ovih zahtjevnih treninga. To je također odličan način da dodate kalorije u svoj dan u zavisnosti od vašeg ukupnog cilja.

Kreatin

Kreatin je jedan od najviše proučavanih suplemenata. Može vam pomoći da poboljšate snagu, promovišete mišićnu masu i pomognete vašim mišićima da se oporave. S vašim ciljem povećanja ukupne kondicije, to bi vam moglo pomoći da to postignete.

Zeleno

Svi čujemo kako je voće i povrće dobro za vas. Međutim, većina nas ne dobije potrebnu količinu i to može uticati na naš cilj. Zbog toga je zeleni proizvod toliko važan ako pokušavate da postanete fit. Pomaže u obezbjeđivanju potrebnih vitamina i minerala (mikronutrijenata) kako bi vaše tijelo funkcionisalo što je moguće efikasnije.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.