Magazin

Zach Long

0 21

Dr. Zach Long je najpoznatiji kao The Barbell Physio, ali on je također i certificirani sportski certificirani specijalista, CrossFit trener prvog nivoa, NASM specijalista za poboljšanje performansi i certificirani SFMA praktičar. Zach je poznat širom svijeta kao vrhunski fizioterapeut i trener snage koji radi zajedno sa profesionalnim sportistima, dizačima tegova i entuzijastima CrossFita.

Specijalizirao se za poboljšanje sportskih performansi uz smanjenje rizika od ozljeda. Već se nosite s nekim bolom? Zach može pomoći da dođete do korijena uzroka i da vam pruži alate koji su vam potrebni za izgradnju snage, poboljšanje mobilnosti i sigurno izvođenje na svom vrhuncu. Započnite sada i imat ćete bolje rezultate i oporaviti se brže nego što ste mislili da je moguće!”

Dr. Zach Long je specijalista za fizikalnu terapiju i sport sa certifikatom odbora. Njegov fokus je na pomaganju utegu sportisti poboljšavaju svoje sportske performanse, brzo se oporavljaju od ozljeda i optimiziraju svoje kretanje. Zachova najveća strast je pomaganje ovim sportistima da odrede tačna područja na kojima trebaju raditi kako bi poboljšali svoju mobilnost ili istaknuli ograničavajuće faktore koji usporavaju njihov napredak u fitnesu. Zach trči vodeća web stranica o fitnesu “The Barbell Physio” gdje je pouzdan izvor za hiljade sportista, trenera i zdravstvenih profesionalaca širom Sjedinjenih Država i šire. Njegovo lično fitnes putovanje fokusira se na razvoj širokog spektra fitnes vještina koje izaziva CrossFit metodologije treninga u stilu.

“Bodybuilding.com je za mene posebna organizacija jer je to bila prva web stranica koju sam pronašao na početku svog fitness putovanja koja je pružala dao stalnu edukaciju kako bih unaprijedio svoje vještine. Volim beskrajnu posvećenost BBcom-a da gura fitnes naprijed i omogući lak pristup visokokvalitetnim informacijama za sportiste širom svijeta.”

Pridružite se danas i uživajte sve pogodnosti – dodatne uštede, besplatna dostava i potpuni pristup dokazanim planovima vježbanja!1000 Da, dobro ste čuli. To je malo pametno.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.