Magazin

Vodič za poklone za nju

0 24

Bodybuilding.com

Decembar 07, 2016 • 2 min čitanja

Gledate kako vaša voljena osoba stavlja sate u svoje fitnes rutine iz sedmice u sedmicu. Njihova dosljedna upornost je inspirativna, a vi želite da vaš praznični poklon njima odražava to. Međutim, s mnoštvom dostupnih dodataka za vježbanje i fitnes naprava, odabir tog savršenog poklona može izgledati neodoljivo. Niste sigurni šta da poklonite tom posvećenom posetiocu teretane u svom životu? Ne tražite dalje od naših prijedloga odabranih u nastavku.

Protein Proteini, proteini, proteini. Osnova svih stvari fitnes. Svaki dizač će biti uzbuđen da ima malo dodatnog poticaja za oporavak nakon treninga. Ova mješavina proteina odličnog okusa, koja se brzo upija, sigurno će koristiti rutinu vježbanja vaše voljene osobe. Pomozite joj da postigne svoje fitnes ciljeve s jednim od 9 ukusnih okusa.

Cira Nutrition Pump Vidite koliko trenira. Snažna žena poput nje ne dozvoljava da joj bilo šta stane na put, čak ni dan niske energije. Nabavite joj poklon koji je jednako jak kao i ona. Ova formula pumpe bez stima pomoći će joj da izvuče maksimum iz svog sljedećeg treninga. Prepuna je kvalitetnih sastojaka kako bi se osiguralo da svaki lift bude što bolji.

BodyFit pretplata Mogu da imaju sve podizanje kaiševi i kaiševi koji bi im ikada mogli zatrebati. Možda imaju dovoljno dodataka za opskrbu bunkera za preživljavanje. Kada se suočite s nekim za koga je tako teško kupiti, može biti od pomoći pokloniti nešto što nikada ne može ostati bez koristi. Bilo da tek počinju ili to rade godinama, mogu imati velike koristi od Bodyfit pretplate. Ova vrhunska usluga pruža im bezbroj planova za fitnes koje mogu birati i korisne članke i video zapise kako bi bili u vrhu svoje igre.

Theragun Vježbanje je odlično, ali bol…ne toliko. Jedan od najboljih načina za borbu protiv ove često frustrirajuće nuspojave vježbanja je masaža. Dok je opuštajuća i terapeutska, prosječna masaža može vam preći preko vašeg idealnog budžeta. I to samo za jedan sat! Uštedite novac i uštedite gnjavažu sa Therabody-ovim vrhunskim masažnim pištoljem. Ovaj lični, prijenosni masažer dizajniran je da pogodi vaše okidačke tačke i otopi sve mišićne čvorove. Priuštite svojoj voljenoj osobi poklon opuštanja ove godine. Biće im drago da jeste.

2022

Tajice sa visokim usponom pune dužine Sa zimom u punom jeku, ona će htjeti neke nove helanke za borbu protiv hladnoće i dobro se osjećati u njima. Plus, koja djevojka ne voli dobre helanke? Ovaj par ne samo da se oseća odlično, već i ne vidi kroz koje znamo da će ceniti dok se ulaže u posao. Pomozite joj da se osjeća moderno, udobno i toplo tokom tih prohladnih treninga.

2016

Još niste sigurni da li će ovi pokloni poslužiti? Pokrili smo te. Pogledajte fantastičan vodič za poklone koji smo kreirali da vam olakšamo.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.