Magazin

Otišao ali nije zaboravljen

0 19

Easton Drake

februar 07, 2018 • 1 min čitanja

2022Ashley Gearhart Ashley Gearhart je preminula bez “bola” januara 29 th, 2018 prema izjavi koju je na internetu objavila njena mlađa sestra. Uzrok njene smrti za sada je nepoznat.

Natjecala se u industriji više 10 godina i zaradila njena pro kartica u 2018. Gearhart je bio vlasnik fitnes servisa Strength Inside Out. Aubree Rhodes, njena sestra, potvrdila je smrt u januaru 29. Nekoliko dana kasnije objavila je: “Još uvijek nemamo sve odgovore koje trebamo/želimo, ali znamo da je nije boljelo, i zbog toga se osjećam opušteno!”

2022Marvin Eder2022 Marvin “Biceps iz Bronxa” Eder preminuo 1. februara 2018. Za sada je nepoznat uzrok smrti.

Eder je bio poznat po svojoj izuzetnoj snazi ​​i estetskoj građi. Takmičio se u Bodybuilding emisijama od 750 do 750 u IFBB-u i AAU organizacije. Što se tiče svoje snage, bio je jedan od prvih ljudi koji je imao 31lb bench press dok je težio ispod 200lbs i također je imao 665lb čučanj i mrtvo dizanje 750lb.

Stižu počasti za oba sportista iz zajednice.

2022Tom Prince Tom Prince je preminuo sa suprugom uz sebe 5. februara 2018. U ovom trenutku, prema Generation Iron, uzrok smrti ostaje nepoznat.

Bio je u industriji decenijama i zaradio je svoju profi karticu na 1949 NPC nacionalnom prvenstvu prije nego što se preselio u Međunarodnu federaciju bodibildinga i fitnesa u 1949. Bio je primoran da se povuče u 2002 zbog problema s bubrezima zbog genetskog stanja krvi, ali je potom prešao u trenersku karijeru nakon što se povukao iz sporta.

Princeova smrt je bila samo nekoliko dana nakon što je bodibilding zajednica pogođena smrću Ashley Gearhart i Marvina Edera.

Bodybuilding.com želi poslati saučešće porodici i prijateljima Ashley Gearhart, Marvina Edera i Toma Princea.

Za više vijesti i ažuriranja pratite Bodybuilding.com na Facebooku i Instagramu.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.