Magazin

Olympia, predsuđenje

0 32

Lonnie Teper

Oktobar 08, 2021 • 5 minuta čitanja

Sve su oči uprte u vrhunske svjetske bodibildere dok izlaze na pozornicu da vide ko je pripremio pripreme, a ko propustio priliku da posjeduje pozornicu u Olimpiji.

Glavna | Muški pregled | Preview Women | Predrasude

Uz šokantnu smrt Georgea Petersona ranije u sedmice koja dominira naslovima prelazeći na vikend, pažnja se vratila na ostatak 19-muška ekipa za prejudiciranje u petak ujutro na 2021 Olympia.

Muška 212 Prejudiciranje Trebalo je malo vremena da se vidi bitka za ovogodišnju titulu između Shauna Claride, prošlogodišnjeg prvaka, Kamala Elgargnija, 2019 pobjednik, i Derek Lunsford, izbor prije takmičenja među nekim prognostičarima koji su prethodno završili na drugom mjestu.

Prvi oblačić doveo je Ahmada Ashkananija, Elgargnija, Lunsforda i Claridu u središte pozornosti, tim redoslijedom. Clarida, označen kao “Giant Killer” zbog svojih 5 stopa-2, 180-tjelesne težine od kilograma koja mnoge podsjeća na manju verziju Phil Heatha, brzo je premještena u centar. Lunsford je bio s jedne strane, Elgargni s druge strane.

Clarida, dob 38, sa svojim lijepim linijama zajedno sa okruglim, punim mišićnim trbuhom, u potrazi je za još jednom titulom, ali ima pune ruke posla dva glavna neprijatelja.

Elgargni, vječno čudo iz Libije (u dobi 48), uvijek je u odličnom stanju i ponovo ga zakucao. Na 5 stopa-6 i 200 kilograma, on ima mišiće i oblik da vrati krunu. Lunsford, godine 28, je 5 stopa-6 i nosi oko sebe 175-180 kilograma kvalitetnih mišića. Izgleda da je u najboljoj formi do sada, pokrenuti tim impresivnim kotačima, šunkama i gluteom.

Ashkanani, Kerrith Bajjo, Angel Frias i John Jewett svi su izgledali dobro i trebali bi biti u potrazi za pet najboljih dok ulazimo u večerašnje finale.

Obavezno provjerite ! Ažurirat ćemo rezultate prejudiciranja muškaraca kako se događaji budu odvijali tokom vikenda u Olimpiji.

O autoru

Lonnie Teper Lonnie Teper, nagrađivana novinarka i voditeljica, pokrivao scenu bodybuildinga, fitnesa i figure više od 20 godine.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.