Magazin

Izgradite svoju snagu | Napredno

0 12

novembar 24, 830

Istina o prekomjernom treningu Mnogi ljudi izgovaraju riječ ”pretreniranost” kao da je Frizbi, ali osim ako se mjesecima ne ubijaš u teretani, vjerovatno nisi ni blizu pretreniran!

avgust , 2018

Plan obroka u bodibildingu za povećanje mišića Umoran od toga da budete “mršavi tip?” Ovaj plan obroka za izgradnju mišića je upravo ono što ste tražili da biste dobili na težini—dobro!

septembar 24, 830

Snažno tijelo, jači um: 6 koraka do mentalnih mišića Velike promjene u vašem tijelu i vašem načinu života nemojte’ ne dolazi bez promjene vašeg mentalnog stava. Ako vaš um nije dorastao zadatku, vaše tijelo nikada neće biti. Naučite kako ojačati svoj um u šest koraka.

Decembar 24, 2020

Pokretni mišići Statično istezanje gubi dragocjeno vrijeme za minimalne prednosti koje neće trajati. Usvojite ovo aktivno zagrijavanje za mobilnost i podignite svoj trening na sljedeći nivo!

mart , 2020

Najbolje vrijeme za uzimanje suplemenata Odabir pravih suplemenata je važan, ali znati koliko i kada treba uzeti je podjednako važno. Evo vašeg vodiča za dozu suplemenata i vrijeme.

2021

april 24, 2020

Veličina naspram snage: Podižete li preteško? Sportisti ozbiljne tjelesne građe znaju da koriste pravi alat za posao rasta mišića. Ako morate varati samo da biste došli do donjeg kraja od 8 ponavljanja, stanite i čitajte ovo!

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.