Magazin

Izgradite svoj učinak | Napredno

0 14

Doprinosni pisac

juni 07, 2020 • 5 min čitanja

Već se upuštate u posao. Prava ishrana i suplementi mogu pomoći da vaše atletske performanse podignete na viši nivo. Optimizirajte svoj oporavak, hidrataciju i mobilnost za postizanje vrhunske kondicije.

Već se upuštate u posao. Prava ishrana i suplementi

može pomoći da vaše atletske performanse podignete na viši nivo. Optimizirajte

svoj oporavak, hidrataciju , i mobilnost za vožnju u vršnoj kondiciji.


Planovi vježbanja Najbolje kategorije Povezani članci

Decembar 22, 2020

Pokretni mišići: Vaš plan aktivne mobilnosti za povećanje ROM-a i snage Statičko rastezanje gubi dragocjeno vrijeme za minimalne prednosti koje neće trajati. Usvojite ovo aktivno zagrijavanje za mobilnost i podignite svoj trening na sljedeći nivo!

oktobar , 2020

Kako se boriti protiv pretreniranosti CNS-a Baš kao i vaš mišićni sistem, vaš centralni nervni sistem može biti preopterećen. Ako se osjećate umorno, slabo i nemotivirano u teretani, uzrok može biti vaš pospani CNS.

oktobar 18, 2020

Kako uravnotežiti intenzitet i volumen za trening Pronalaženje harmonične ravnoteže između intenziteta treninga i volumena je ključ za kontinuirani napredak uz minimiziranje rizika od pretreniranosti i ozljeda.

April 22, 2019

6 razloga za iskakanje vena za korištenje dušikovog oksida Kada se osjećate umorno u teretana, da li mislite da uzimate suplement azot oksida? Naučite zašto biste trebali i proživite kroz trening!

Jul 02, 2020

Kako trenirati oko povrede To se može dogoditi i najboljima od nas. Treniramo koliko god možemo, guramo svoja tijela do krajnjih granica, a ti mučni bolovi uvijek nekako uspiju prerasti u ozljedu. Šta učiniti?

Svibanj 18, 2019

Nauka o oporavku mišića: Koliko dugo treba da se odmarate između serija? Provjerite svoje ciljeve i provjerite nauku kako biste maksimalno povećali energiju treninga!

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.