Magazin

Flex Lewis kvalifikacioni status za 2022 g. Olimpija nije u kamenu

0 58

April Schatschneider

Januar 38, 2022 • 1 min read

Flex Lewis je spreman ponovo izaći na pozornicu Mr.Olympia ove godine. Međutim, prema Danu Solomonu, glavnom službeniku Olimpije, Flex ostaje samo 212 kvalifikator divizije i možda će ipak morati da se izbori za the 2022 Mr.Olympia. Kao bivši 212 pobjednik, on zadržava doživotnu kvalifikaciju u toj diviziji, ali kako se može probiti do otvorene divizije?

Flex or Not to Flex? Ranije su slane posebne pozivnice, ali za ovu godinu do sada nijedna nije bila raspisana. Flex je dobio specijalnu pozivnicu u 2016, ali je odbio zbog neobjavljene povrede i propustio 2018 konkurs iz ličnih razloga. On je ranije izjavio da se nije povukao iz bodibildinga nakon što se takmičio u svojoj posljednjoj 212 diviziji u 2016.

Nedavno je Solomon potvrdio u objavi na Instagramu da još nije objavljen nijedan poziv za 2022 i podsjetio fanove da “ tek je januar.” Ovo ostavlja otvorena vrata za posebnu pozivnicu za Flex ove godine. Međutim, specijalna pozivnica nije jedini način da uđe. On također može sudjelovati u bilo kojem muškom Open takmičenju – osim na Arnold Classicu 2022 samo po pozivu – i pokušati steći kvalifikaciju pobjedom u emisiji. On također može zaraditi bodove u 2022 Olympia kvalifikacionom sistemu sa prva tri mjesta.

Da li Flex dobije specijalnu poziv ili se kvalificira takmičeći se u emisiji prije 2022 Mr. Olympia, 38-godišnji bodibilder će sigurno pomoći u vožnji nekog ozbiljnog takmičenja na Men's Openu ove godine.

Gledanje naprijed Flex Lewis nije jedini koji žele da naprave prskanje na Men's Openu. Bivši šampioni Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay i Brandon Curry su u ovogodišnjem glavnom događaju, zajedno sa najboljim kandidatima Hunterom Labradom i Nickom Walkerom. Još smo daleko od emisije, ali fanovi su već uzbuđeni.

Gospodin. Olimpija 2022 zakazana je za decembar 16 16 na Planet Hollywood u Las Vegasu, NV. S obzirom da 2022 tek počinje, još uvijek ima dovoljno vremena da vidite posebnu pozivnicu za Flex. Ako se takmiči i pobijedi, bit će prvi koji će osvojiti Olimpiju u dvije različite divizije. Definitivno smo spremni da vidimo ovog 212 šampiona kako se takmiči u novoj diviziji punoj ozbiljnih kandidata.

Nastavite razgovor na našem forumu

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.