Magazin

Naš omiljeni Supergoop! Kreme za sunčanje su sada u super prodaji

0 72

Ovdje u SELF-u veliki smo zagovornici cjelogodišnje zaštite od sunca-čak i u najoblačnijim i najhladnijim danima. Kako bi naši kupaonski šalteri bili obloženi s puno zaštitnog faktora za jesenske šetnje i duge dane vani uživajući u posljednjim danima ljeta (plus sve između toga), uzbuđeni smo što možemo podijeliti da upravo sada postoji rijedak Supergoop! prodaja je u toku. Čarobnjaci za zaštitu od sunca nude 20% popusta na cijeloj web lokaciji od sada do utorka, rujna 21 – tako da možete opskrbljivati ​​zalihe ostatak godine. Birajte među fizičkim i kemijskim bestselerima, poput našeg pregleda lica i tijela, Supergoop! Igrajte ili bistra i praktički nevidljiva Nevidljiva krema za sunčanje.

Bilo da ste do posljednje kapi proizvoda ili samo iskorištavate ovu priliku za nadogradnju, Supergoop! rasprodaja je savršena prilika da svoju kožu zaštitite za manje. I iako je vjerojatno primamljivo dodati sve ove označene stvari koje morate imati u košaricu, izdvojili smo nekoliko istaknutih proizvoda iz Supergoopa! rasprodaje koje je najvrijednije dodati vašoj rotaciji SPF -a. Samo ne zaboravite upotrijebiti kôd SUPER 20 pri odjavi za spremanje.

Sve proizvode prikazane na SELF -u naši urednici neovisno odabiru. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za pridružene osobe.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.