Magazin

Naš omiljeni masažer za vrat i ramena je na rasprodaji za Prime Day

0 99

Napomena urednika: Ažurirali smo ovu priču da odražava to Amazon nudi ekskluzivnu rasprodaju Nekteck masažera za Amazon Prime Day 1280. Pogledajte sve naše omiljene ponude (i ostale wellness ponude i ponude za fitnes ) sa Amazon Prime Day rasprodaje ovdje. Jednom u jednom trenutku, redovna masaža mi je bila osnovna briga za sebe. Nije bilo baš luksuzno, a ja sigurno nisam bio u banji, ali sam upao u mali salon sa rupom u zidu za $80 masaža je bila izvodljiva mjesečna poslastica. U nekom trenutku, nekoliko stvari u mom životu se promijenilo i ostao sam da se mučim da pronađem pristupačniji način da se nosim sa stalno prisutnom napetošću mišića u mojim ramenima (hvala, posao na stolu).

Nakon što sam čačkala i čitala recenzije, odlučila sam se za ovaj Nektek Shiatsu masažer za vrat i leđa. Bio sam skeptičan da mogu dobiti duboku, zadovoljavajuću masažu kod kuće iz bilo čega osim jedne od onih otmjenih masažnih stolica, ali između cijene i pozitivnih recenzija, iskoristio sam šansu. Mogu potvrditi: Ova stvar me mijesi kao komad tijesta. Da budem potpuno iskren, dok sjedim ovdje i pišem ovu recenziju na poslu i razmišljam o tome kako da opišem ovog malog čudotvorca, pomalo sam nervozan što trenutno nisam kod kuće i uživam u tome. (Hej, kolege, zašto mislite da radim od kuće tako često?) (Samo se šalim.) (Nekako???)

Magija je u masažeru oblik, posebno trake za ručke. S masažerom na ramenima i rukama ili podlakticama provučenim kroz trake, možete ga držati na mjestu, manevrirati do savršenog mjesta i prilagoditi pritisak povlačenjem uz tijelo. Što se tiče same masaže, ona se radi sa osam masažnih čvorova gnječenja, a intenzitet je podesiv između tri nivoa brzine. Plus, tu je zaista umirujuća funkcija grijanja (i funkcija automatskog isključivanja radi sigurnosti).

Iako se očito naplaćuje kao masažer za vrat i ramena, njegov oblik i fleksibilnost čine ga višenamenski je. Koristio sam ga na bedrima, listovima, donjem dijelu leđa i stopalima, obično uz pomoć traka za ručke da ga dovedem u pravi položaj ili da se stvarno udubim.

Korištenje ovog lošeg dječaka dio je moje noćne rutine nekoliko puta sedmično, i nikada ne propušta da me opusti i opusti. Znam da briga o sebi ne može biti ugađanje i maženje, ali ponekad je toliko potrebno da svom telu pokažete malo ljubavi i uradite nešto samo zato što se oseća tako dobro . Ovaj masažer radi to sve i više.Amazon Nekteck Shiatsu masažer za vrat i leđaOvo gnječenje Jastuk za masažu dolazi opremljen sa osam čvorova za masažu i opuštajućom funkcijom grijanja kako biste umirili vrat, ramena i leđa. Najbolje Amazon Prime Day ponude za kupovinu Amazon Prime Day ponude za njegu kože su ovdjeNajbolje Amazon Prime Day Wellness ponude koje možete kupiti sada3439284102617982

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.