Magazin

25 najboljih ogledala za šminkanje za entuzijaste ljepote

0 42

Jednostavan način da poboljšate bilo koju rutinu ljepote je s najboljim ogledalom za šminkanje za vaše postavljanje. Naravno, mogli biste nastaviti da koristite ogledalo u kupatilu išarano pastom za zube, slabo osvijetljeno ogledalo na ulazu ili kameru vašeg telefona. Ali postoji svijet osvijetljenih ogledala za šminkanje sa svim vrstama korisnih funkcija koje neprimjetno pretvaraju bilo koju ploču u salon – što ih čini odličnim i korisnim poklonom za sve ljubitelje ljepote ili osobe koje žele uložiti više vremena u nanošenje šminke, stiliziranje ili kožu. briga.

Možda mislite da je svako ogledalo dovoljno kao prikladno ogledalo, ali ovih dana možete pronaći glamurozno osvijetljeno ogledalo za šminkanje koje odgovara vašim preciznim potrebama – bilo da želite pun Hollywood ogledalo obloženo blještavim sijalicama, skromnije ogledalo za šminkanje koje je pravokutnog ili okruglog dizajna, ili prijenosno kompaktno ogledalo za šminkanje. Možda ste u potrazi za ogledalom koje nudi različite nivoe uvećanja (od 1x uvećanja do 10x uvećanja) koje će vam pomoći da izvučete dosadne dlačice ili nanesete savršenu tečnu olovku za oči ili maskaru. Većina ogledala za šminkanje na tržištu su punjiva, dvostrana, trostruka i podesiva tako da možete vidjeti svaki kut. Ova ogledala napajaju LED svjetla (koja ne izgaraju ili se previše zagrijavaju) i većina nudi niz nivoa svjetline koji se može zatamniti, kao i opcije za postavke svjetla (tako da možete prilagoditi svoju rutinu šminkanja prirodnom svjetlu, fluorescentnom svjetlu , ili toplije svjetlo za izlazak i noć). Dovraga, postoje čak i pametna ogledala za ljepotu koja uključuju Bluetooth, analizu kože, sinhronizaciju društvenih medija i USB priključke za punjenje vašeg telefona.

Zato što postoji toliko sjajnih LED ogledala za šminkanje na na tržištu, razbili smo najbolja ogledala za šminkanje na prodaju. Pronaći ćete najprodavanije brendove kao što su Fancii, Riki Skinny, Conair, Glamcour, iHome i Simplehuman. Nadamo se da ćete pronaći svjetlo svog života.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno su odabrali naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.