Magazin

21 izvrsnih kutija za pretplatu za ljepotu koje ćete isprobati sljedećeg mjeseca

0 42

S obzirom da se pojavljuju novi proizvodi 24/7 i drugi postaju viralni preko noći, otkrivanje koje kozmetičke proizvode koristiti može biti neodoljivo. Upravo zato, kutije za ljepotu i šminku mogu biti vaš najbolji izbor za otkrivanje novih omiljenih.

Pretplatničke kutije su šarmantan način da se počastite svaki mjesec jer uvijek postoji element iznenađenja, za razliku od vaša standardna Amazon narudžba papirnih ubrusa i hrane za pse. Oni također prave divne poklone, posebno ako vam nedostaje vremena ili jednostavno ne znate što kupiti nekome.

Ove kutije za ljepotu i šminku uključuju niz brendova koje poznajete i ljubav (zdravo, Glow Recipe i Kiehl's) dok miješate ogromnu količinu narastajućih kozmetičkih brendova. Pronaći ćete proizvode za njegu kose, kože i tijela, zajedno s mirisima i kozmetikom. Svaka od ovih kutija donosi nešto jedinstveno na stol, bilo da nudi samo predmete u punoj veličini, posvećenost brendovima u vlasništvu crnaca, samo proizvode bez okrutnosti ili odabire prilagođene vašim željama kože. Bilo da zapravo idete u prazničnu kupovinu ili samo želite da se osjećate kao praznici tijekom cijele godine, nastavite listati za naše omiljene kutije za uljepšavanje, plus zašto mislimo tako su posebni.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u neovisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za partnere.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.