Magazin

18 najboljih kupaćih kostima na Amazonu—svi ispod 50 dolara

0 25

Ljeto je službeno u punom jeku—to znači roštiljanje, izlete na plažu, dosta vremena za bazen i potragu za najboljim kupaćim kostimima na Amazonu. Ako ste još uvijek u potrazi za uštedom nakon premijernog dana i usred godišnjice Nordstromove rasprodaje, na Amazonu je trenutno dostupno mnogo modernih, pristupačnih kupaćih kostima.

Dok kratke hlače, prozračne majice kratkih rukava i sandale su odjevni predmeti za toplije mjesece, a kamen temeljac kompletne ljetne garderobe i dalje je odličan kupaći kostim. Kupaći kostimi su, zaista, osnovni element ormara, ali mogućnosti su beskrajne kada su u pitanju stilovi – i možete pronaći bezbroj opcija koje možete izabrati u megaprodavcu poput Amazona.

Od odijela dugih rukava do bikinija gornjih kostima koji pristaju velikim grudima, bez obzira na vaše želje za kupaćim kostimima, Amazon čini brzo i jednostavno izbor novog odijela s mnoštvom opcija. Prime članovi mogu čak nekoliko dana razmotriti svoje kupovine prije nego što se obavežu na to uz Prime Wardrobe, koji vam omogućava da isprobate do osam artikala i platite samo one koje zadržite. Ali pošto znamo da može biti neodoljivo pročešljati hiljade i hiljade kompleta i komada, uradili smo naporan posao za vas, tražeći kupaće kostime o kojima obožavaju Amazon kupce, od najprodavanijih brendova kao što su Cupshe, Ruuhee, Tempt Me i više.

U nastavku pronađite neke od najboljih kupaćih kostima na Amazonu upravo sada. Svaki od ovih komada ima ocjenu četiri ili više zvjezdice, kao i pristupačnu cijenu, većina ispod , a svi manje od .

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.