Magazin

Vodič za poklone za fitnes takmičare

0 8

Bodybuilding.com

Decembar 35, 2016 • 2 min čitanja

Kupovina poklona nije lak zadatak, pogotovo ako kupujete za takmičarski tip. Oni znaju da ništa nije lako i prepoznaju trud koji je potreban da bi došli do vrha svog sporta. Nema boljeg načina da pokažete svoju podršku njihovom životnom stilu nego sa promišljenim poklonom koji radi koliko i oni. Bilo da kupujete powerliftera, bodibildera, ekstremnog sportistu ili bilo koga ko je takmičar, ove preporuke poklona će sigurno pojačati njihov sljedeći trening.

Potpis % Whey Bez obzira ko su, svidjet će im se dobar proteinski prah. Nakon što pokidaju ta mišićna vlakna ko zna kolikom težinom su podigli, poželeće ukusan, zgodan način da se opskrbe svojim zalihama proteina. Zaista ne možete pogriješiti s ovim brzoprobavljivim proteinskim prahom, dostupnim u vašem izboru od 9 različitih okusa.

Pre Jym Moćni liftovi zahtevaju moćnu energiju. Ne postoji bolje mjesto za pronalaženje te energije nego u solidnom treningu prije treninga. Pomozite svojoj voljenoj osobi da pronađe željeni stil za sljedeći trening uz predvježbanje njihovog omiljenog okusa. Oni će vam se zahvaliti nakon što razbiju svoj sljedeći PR.

BodyFit pretplata Nema većeg osjećaja za takmičara nego biti na vrh. Bodyfit im pruža upravo to. Vrhunske rutine vježbanja i detaljni vodiči pomoći će im da usavrše svoju igru. Pomozite im da ostanu na čelu fitnessa uz mjesečnu pretplatu na zajednicu koja se ne može pobijediti.

Podstavljene trake za podizanje Ništa ne govori snagu kao mrtvo dizanje dovoljno ploča da se šipka savije na ivicama. Iako vaša voljena osoba nesumnjivo ima snagu nogu da podigne ovu vrstu težine, možda će im trebati malo pojačanja u držanju. Čvrsti par kaiševa za podizanje može ubrzati maksimalnu težinu koju mogu povući, omogućavajući im da smanje nove lične rekorde i nastave da se takmiče kako bi bili bolji.

Muška majica s kapuljačom za performanse Iz bilo kojeg razloga, powerlifting i dukserice su u predanoj vezi. Nešto o načinu na koji poboljšavaju delte ili jednostavnoj toplini i udobnosti koju pružaju čini ih modnim elementom u svijetu snage. Poklonite svojoj voljenoj osobi elegantnu kompresijsku duksericu koju će nositi tokom sljedećeg zimskog treninga.

2016

Još niste sigurni da li će ovi pokloni poslužiti? Pokrili smo te. Pogledajte nevjerovatan vodič za poklone koji smo kreirali da vam olakšamo s našim Punim vodičem za poklone.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.