Magazin

13 najboljih džogera koje možete nositi cijelu zimu

0 41

Čini se da se joggerice uvijek vraćaju u stilu, a uz bum sportske odjeće i WFH salonki, postoji mnogo raznovrsnih dizajna koji ih čine osloncem u garderobi. Od funkcionalnih kargo joggera za putovanja do modernih kožnih jogger hlača za noćni izlazak, stilovi su beskrajni. Ako tražite najbolje džogere za žene, mi smo nabavili najbolje one koje su dovoljno udobne za život.

Dok su džogeri rođaki trenirki, često su mnogo elegantniji od pantalone workhorse. Nemojte nas pogrešno shvatiti, ove donje hlače mogu biti izvrsna odjeća za vježbanje ovisno o materijalu (mislite na frotir ili brzosušeće) — a ako tražite načine da ih stilizirate, mi ćemo vam pomoći.

Poželjet ćete potražiti džogere koje se osjećaju kao trenirke, samo malo bliže tijelu da izgleda skrojeno. Ako ih nosite opušteno, dodajte duks ili duksericu s okruglim izrezom i uparite je s patikama; za više ulični izgled nabacite pufer jaknu i visoke cipele. Ženske džegerice su toliko raznovrsne da ih možete obući i dugim kaputom ili blejzerom, gležnjačama i dodacima… et voila, spremni ste za (udoban) noćni izlazak.

Unaprijed, pronađite najbolje džogerice za žene koje vrijedi dodati u košaricu.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.