Magazin

Pelotonov Cody Rigsby testiran je pozitivno na COVID-19-evo njegovih simptoma

0 47

Natjecatelj u plesu sa zvijezdama i glavni trener Pelotona Cody Rigsby pozitivan je na COVID-19 u četvrtak, rujan 30, 2021 . To je samo četiri dana nakon što je njegova partnerica iz Plesa sa zvijezdama Cheryl Burke objavila da joj je dijagnosticiran i proboj COVID-19 infekcija.

“Bok prijatelji, htio sam se prijaviti s vama kako bismo podijelili neke novosti. Iako sam potpuno cijepljen i poduzeo sam mnoge mjere opreza, slijedeći smjernice CDC-a, nedavno sam bio pozitivan na COVID-19 “, napisao je Rigsby na Instagramu. Ova probojna infekcija zapravo je drugi put da je Rigsby, instruktor biciklizma u Pelotonu, zaražen virusom, objasnio je u videu.

Rigsby je opisao simptome koje je doživljavao kao izrazito blage u usporedbi s težim prvim napadom COVID-a-19, koji se dogodio rano 2021 prije nego što je cijepljen. “Trenutno imam zaista blage simptome. Gužve, pomalo glavobolja, kašalj ”, rekao je Rigsby. “Ali u usporedbi s onim kada sam ranije ove godine imao COVID, to su noć i dan. Tako da mora biti cjepivo i protutijela koja djeluju, pa smo na tome iznimno zahvalni. ”

Rigsbyjevo iskustvo podudara se s onim što istraživači znaju o tome kako cijepljenje utječe na simptome probojne infekcije. Općenito, probojne infekcije imaju tendenciju biti blaže od infekcija COVID-19 kod necijepljenih osoba jer je tijelo nakon cjepiva bolje pripremljeno za postavljanje učinkovit imunološki odgovor na virus.

Kod osobe koja je potpuno cijepljena, njezin imunološki sustav već je aktiviran da se bori protiv patogena. I premda cijepljenje ne sprječava uvijek potpuno infekciju ili bolest (osobito ako je imunitet s vremenom oslabio, osoba ima oslabljen imunološki sustav ili je virus evoluirao na određene načine), obično je dovoljno da se zaštiti od ozbiljne bolesti. Istraživanja pokazuju da ljudi koji su potpuno cijepljeni imaju značajno smanjeni rizik od teških bolesti, hospitalizacije i smrti. (Neka istraživanja pokazuju da ponovne infekcije COVID-19 mogu biti i blaže iz istog razloga, iako je ovdje manje podataka.)

Rigsby se trenutno samoizolira i lako mu je kod kuće. “Kako bih se pravilno odmorio i oporavio te izbjegao izlaganje drugih, idućih dana ću uzeti pauzu”, napisao je u naslovu.

“Cijenim svu vašu podršku i vratit ću se čim budem spreman.” Rigsby se također našalio kako će otići uživati ​​u što je moguće ukusnijoj hrani dok još ima osjećaj za okus.

Rigsby, koji je još vodio virtualne časove Pelotona snimljen u studiju u New Yorku dok je sudjelovao u DWTS (snimljeno u Los Angelesu), nije komentirao kako misli da je možda bio izložen virusu. Njegova plesna partnerica Burke, koja je u nedjelju u emotivnoj objavi na Instagramu prvi put rekla da je pozitivna, također je rekla da nije sigurna kako je dobila COVID-19. Ali plesni profesionalac rekao je E! Vijest ovog tjedna da je često letjela između LA -a i NYC -a kako bi održala intenzivan raspored proba za nju i Rigsby. Burke je također potpuno cijepljen i ima blagi slučaj bolesti.

Još nije jasno hoće li se par vratiti na plesno natjecanje. “Što se moje sudbine tiče Dancing With the Stars , to još uvijek pokušavamo shvatiti”, rekao je Rigsby, koji je već bio na ovotjednom natjecanju dok je Burke bio izostavljen virusom. “Zato budite strpljivi s tim odgovorom.”

Povezano:

DWTS Pro Cheryl Burke o njezinim izazovima sabranosti: ‘Reći da je bilo lako bila bi laž’ Melissa Joan Hart je ‘ Razočarana u sebe nakon ugovaranja probojnog slučaja COVID-19 Nije samo Pogled : Evo kako su uobičajeni lažno pozitivni rezultati s brzim COVID-om-19 Testovi

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.