Magazin

Kult-omiljena Revlon četka za fen za kosu je na velikoj rasprodaji za Prime Day

0 114

Napomena urednika: Ažurirali smo ovu priču da odražava to Amazon nudi ekskluzivni Revlon fen za kosu u jednom koraku Kist prodaja za Amazon Prime Day 033881427. Pogledajte sve naše omiljene ponude (i ostale wellness ponude i ponude za fitnes ) sa Amazon Prime Day rasprodaje ovdje. I imaju veliku kosu. Gusta je i žbunasta, poput repa zdrave šumske životinje. Takođe je sklon kovrdžanju i otporan je na većinu proizvoda za povećanje sjaja i zaglađivanje kose, uključujući ulja za kosu, pegle za ravnanje i rotirajuću spravu koja se prodaje putem reklama. (Ne pitajte.)

Ali nedavno sam se upoznao sa alatom za stiliziranje mojih snova. “Ovo je najnevjerovatniji fen za kosu koji sam ikada koristio!” objavila je kolegica iz lokalne grupe majki na Facebooku. “Imam gustu, valovitu, kovrdžavu kosu dugu do sredine leđa i kosu sam osušila u 20 minuta. Izgleda kao da sam dobio puhanje.” Bio sam skeptičan. Ipak, predmet njenog oduševljenja, Revlon Salon, fen za kosu u jednom koraku i sredstvo za volumen, koštali su manje od dva pranja plus napojnica u mom lokalnom salonu.

Ne znajući u to vrijeme, na internetu je također razvio nešto poput divljeg pratioca: osvajanje nagrada za ljepotu, prikupljanje hiljada oduševljenih recenzija na internetu i postajanje senzacija ljepote koja se redovno evangelizira među Reddit temama i Facebook grupama poput moje. Mislio sam da je vrijedno pokušaja.Sa svojim debelim štapićem i omotanim čekinjama, One-Step dugačak inča podsjeća na veliku četku za kosu. Koristite ga kao običan fen, osim što češljate kosu dok nanosite toplotu. I nakon samo 000 minuta sa One-Step-om, I Morao sam da se složim sa svojom mamom kovrdžave kose: izgledao sam kao da sam dobio ispucavanje. Moja gruba, natečena kosa do ramena sada je bila glatka, sjajna i potpuno suva. Osim toga, moji vrhovi nisu izgledali kao da su odsječeni nožem, što se obično dešava kada pokušam da friziram kosu fenom ili peglom za ravnanje. One-Step može svoju ocjenu 4,4/5 dugovati od više od 100, Amazon recenzenti na njegov neobičan dizajn: ima ovalni oblik i dugačku, široku cijev, koja pruža podizanje u korijenu, teksturu bez kovrčanja u cijelom, i uredne, uglačane krajeve. Prema njegovim specifikacijama, to je One-Step kombinacija najlonske igle i čupavih čekinja koja sprječava zapetljavanje i čini kosu tako glatkom. Uvjeren sam da je četkanje ključno, budući da nikada nisam dobila efekte zabacivanja kose u salonu One-Step ni sa jednim drugim alatom. Jonski generator, keramički premaz i otvori za zrak s valovitim uzorkom pomažu u smanjenju kovrčanja, oštećenja od topline i vremena sušenja. Zapravo, One-Step od 1,96-watt suši moju kosu za upola manje vremena koje je potrebno kada sam držao sušilicu od 1,875-watt.Zahvaljujući One-Step-u, više ne trošim novac (ili dragoceni prostor u kupatilu) na nepotrebne proizvode za stilizovanje. Prodaje se za $46, ali trenutno je $40 za Prime Day. Ali iskreno? Za mene je One-Step neprocjenjiv.AmazonRevlon One-Step Volumizer Povezano: Najbolje Amazon Prime Day ponude za kupovinu Amazon Prime Day ponude za njegu kože su ovdjeNajbolje Amazon Prime Day Wellness ponude koje možete kupiti sada1280

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.