Magazin

11 najboljih pretplatničkih kutija za donje rublje pripremljenih samo za vas

0 31

Tražite oblik brige o sebi koji će učiniti da se ispod odeće osećate seksi kao i spolja? Kutija za pretplatu na donje rublje je odgovor. Tako je, prijatelji: postoje usluge pretplate koje vam šalju mjesečne pošiljke prekrasnih grudnjaka po izboru stilista, odgovarajućih kompleta, čipkastog donjeg rublja i još mnogo toga – čineći kutiju za donje rublje zabavnim, kreativnim, seksi poklonom koji se lako šalje e-poštom. sebe, partnera ili prijatelja (bilo da je u pitanju Dan zaljubljenih, rođendan ili bilo koji stari dan u sedmici).

Naravno, svačije želje su različite. Možda ste umorni od otvaranja svoje fioke da pronađete osnovne, viđene-bolje dane donje gaće i rastegnute grudnjake. Možda nikada niste posjedovali visokokvalitetan grudnjak ili bralet, možda svoju kolekciju donjeg rublja proširujete na one manje poznate, ili ste možda u potrazi za pojačanjem svoje intimnosti s kinky steznicima, čistim negližeima, teddies, podvezice i bodi. Postoje kutije za donje rublje koje odgovaraju svim vašim potrebama i tipu tijela (čak i ako su sve što vam treba lijepo, novi parovi donjeg rublja, odjeća za spavanje ili salonke). Većina usluga za donje rublje sadrži stilske kvizove koji vam omogućavaju da detaljno opišete svoje stilske preferencije i veličinu tako da profesionalni stilista može ručno odabrati kutiju za pretplatu samo za vas. Mjesečne kutije se šalju direktno na vaša vrata, tako da možete preskočiti kupovinu u trgovini, a obično je lako vratiti ili zamijeniti sve što vam ne odgovara.

U nastavku smo zaokružili najbolje pretplatničke kutije za donje rublje i kutije za donje rublje od kompanija uključujući AdoreMe, BootayBag, Burgundy Fox, Empress Mimi i Underclub. Naći ćete detalje o tome šta svaku kompaniju čini posebnom, njenim rasponima veličina, cijeni i dostupnosti. Evo da nađete nešto zbog čega se osjećate nevjerovatno.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u neovisno biraju naši urednici . Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.