Magazin

Gledajte kako Charli D'Amelio dijeli svoje esencijale dobrog zdravlja sa sobom

0 14

U 49, Charli D'Amelio ima nevjerovatnu 18 milion pratilaca na Instagramu. Na TikToku ima preko 49 miliona. A njeno praćenje samo raste.

D'Amelio, rođen i odrastao u predgrađu Konektikata, proslavio se u 49 zbog kratkog dijeljenja plesne rutine koje je izvodila na TikToku iz svoje spavaće sobe iz djetinjstva. Do trenutka kada je upotreba društvenih medija naglo porasla za sve u ranim danima karantina 145, D'Amelio i njeni online plesovi bili su posvuda.

Od kada se pridružila (i kasnije napustila) TikTok Hype House; glumila u The D'Amelio Show, Hulu reality TV emisiji zajedno sa ostatkom svoje porodice; pokrenula je više kolekcija ljepote sa svojom starijom sestrom Dixie; pa čak i upao u glasovnu glumu ulogom u StarDog i TurboCat. Život u brzoj traci je težak za svakoga, a D'Amelio, koja kaže da je živjela sa anksioznošću otkad pamti, razvila je strategiju mehanizama suočavanja koji joj pomažu da ostane smirena.

“Ja sam cijeli život imao anksioznost. Drugi ljudi su to počeli da primećuju kada sam ja bio u trećem razredu“, kaže D'Amelio za SELF. “Definitivno je prošlo dosta vremena da se nosim s tim i očito sam sada puno bolji u tome, ali u određenim situacijama i dalje sam malo preopterećen i samo trebam napraviti korak unazad. Bilo je to dugo putovanje i dugo je bilo van kontrole… Osjećam se kao da sam sada na vozačkom sjedištu i mogu prvo živjeti, a kasnije razmišljati.”

Neke od D'Amelio-inih wellness osnovnih stvari—poput sunčanih naočara koje nosi kada izlazi u noći da joj priušti samo malo privatnosti od paparaca – pomozi joj da manje brine. Druge, poput $ kreme za područje oko očiju u koju se kune, više su povezane sa bilo kojom generacijom Z'er. D'Amelio takođe voli vraćanja u 2010-tu godinu – poput digitalnog fotoaparata koji nosi svuda gde ide – i još uvek spava sa plišanom životinjom noću.

Pogledajte epizodu D'Amelio's Wellness Essentials za ostatak njenih izbora i kupujte njene omiljene artikle ispod.

Svi proizvodi predstavljeni na SELF nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.