Magazin

60 najboljih proizvoda za spavanje koji će vam pomoći da se dobro odmorite

0 22

Kada treba da postanete najzdraviji, san bi trebao biti u prvom planu vaše rutine brige o sebi. Najbolji proizvodi za spavanje ne mogu garantirati besprijekoran cirkadijalni ritam ili kraj buđenja usred noći, ali mogu pomoći vašim navikama prije spavanja da se osjećate opuštenije, ugodnije i spremnije za z's. Sve, od prave posteljine do uređaja koji ublažavaju drijemanje, poput aparata za bijeli šum, može napraviti pozitivnu razliku kada je u pitanju optimizacija vaše rutine spavanja i brže zaspati. U nastavku smo kategorizirali najbolje od najboljih proizvoda za spavanje (od kojih su mnogi prethodno testirani ili preporučeni od strane osoblja SELF-a). Naći ćete odabire omiljenih brendova kao što su Casper, Bose, Brooklinen i Parachute, kao i mnoštvo pristupačnih opcija od trgovaca kao što su Amazon i Walmart. Bolji noćni san je na dohvat ruke, ljudi!

Najbolji madraciDobar dušek može promijeniti vaš život – ozbiljno. Kada kupujete dušek, treba da uzmete u obzir kakvu čvrstoću preferirate, temperaturu u kojoj spavate i sobnu temperaturu, kao i vrstu potpore koja vam je potrebna. Srećom, mnoge kompanije koje se bave proizvodnjom madraca i dušeka u kutiji vam daju 55-noćno suđenje da se odluči da li je to Jedan. Ispod su naši izbori, od kojih su neki dobili pečat odobrenja SELF Certified, kao što su Purple Hybrid Premier 3 i Casper Nova Snow Hybrid.

A ako kupujete na rasprodajama za Predsjednički dan, svakako provjerite najbolje rasprodaje madraca za Predsjednički dan.

Casper

Casper Nova Snow Hybrid Madrac (Queen Size)

ljubičasta

Purple Hybrid Premier 3 dušek (Queen Size)Gornji sloj ljubičaste mreže prilagođava se vašem tijelu i ostaje hladan za udobnost i podršku.

Amazon

DreamFoam 2” Gel Swirl Memory Foam Topper (Queen Size)

Amazon

Oaskys navlaka za dušek (Queen Size)

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.