Magazin

29 bezvremenskih komada donjeg rublja za Dan zaljubljenih za svaki budžet

0 25

Održavanje dosljedne ljubavi prema sebi je uvijek ključno, a jedan zabavan način za jačanje samopouzdanja i samoljublja je pregledavanje donjeg rublja za Dan zaljubljenih. Nekoliko komada najboljih marki donjeg rublja može biti dio vaše prakse samoljublja. Iako preporučujemo da se opustite u udobnoj pidžami ili uživate u gurmanskim (ili sniženim) čokoladnim poklonima ovog Valentinova, ovo je i zlatna prilika da podignete svoje “osnovne slojeve”, da tako kažem. Naravno, udobna majica ili vaš omiljeni grudnjak i pamučne donje gaće su super svestrani, ali postoji nešto što je potpuno drugačije i uzbudljivo kada navučete uske svilene naramenice ili čipku korzet.

Za one koji nisu sigurni da li da kupe bodi ili bralet, ili koji su potpuno novi u svijetu donjeg rublja, razgovarali smo sa Corom Harrington, osnivačicom i glavnim urednikom The Lingerie Addict, za nekoliko stručnih savjeta.

Šta treba tražiti u visokokvalitetnom donjem rublju za Dan zaljubljenih? „Tražim fine materijale kao što su francuska čipka, švajcarski vez i prava svila,” kaže Harrington SELF-u. “Ne očekujem nužno da vidim sve tri u jednom odjevnom predmetu, ali to su signali odličnog donjeg veša za mene. Manji šavovi su sigurniji kao i estetski ugodniji (jer omogućavaju rad sa finim detaljima), ali im je potrebno više vremena i stoga rezultiraju većim troškovima. Očekujem i unikatan dizajn. Da li marka proizvodi nešto što ne mogu pronaći od nekog drugog? Ili izgleda kao sve što je već na tržištu? Odličan donji veš bi trebao biti poseban.”

Iznad svega, kaže Harrington, potražite donje rublje koje će učiniti da se osjećate seksi . „Postoji ideja da donje rublje treba da bude „seksi“, da se ne računa osim ako se ne radi o grudima, podvezicama i prozirnim čipkanim plišanim vešima, ali svijet donjeg rublja je opsežan“, kaže Harrington. “Da, uključuje one tradicionalno seksi komade, ali uključuje i salonke. Pidžame i kaftani su jednako donje rublje kao i korzeti i grudnjaci bez čašica. Nemojte se osjećati kao da morate da se pridržavate tuđe estetike ili koncepta ljepote. Kupite šta ti voliš.”

Bilo da služiš kao slatkiš za oči nekom značajnom drugom ili plešeš sama u ogledalu ovog praznika , kvalitetni komadi donjeg rublja su pokloni koji nastavljaju davati. Budući da ne samo da donje rublje može pružiti cjelokupno samopouzdanje, većina stvari se može nositi i nakon Valentinova. Dakle, uzmite čašu vina, šimite u nešto posebno iz svog ormara sa satenom ili čipkom i uključite telefon Ne ometaj. U nastavku smo prikupili niz odličnih odabira, bilo da tražite nešto svestrano poput svilenkastog kombinezona ili bezobraznije opcije poput podvezica, tregerica i čipkanih kompleta donjeg rublja. Nabavili smo najbolje komplete donjeg rublja za Dan zaljubljenih za svaki budžet—ispod $, $100 i $150.

Svi predstavljeni proizvodi na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.