Magazin

22 najbolje haljine za vježbanje koje možete nositi na treningu ili ručku

0 23

Ako ste primijetili da se više ljudi oblači kao da idu na tenis (bez terena na vidiku), dobrodošli u ljeto sportskih haljina. Najbolje haljine za vježbanje postale su must-have za tople dane, i to s dobrim razlogom. Ovi sve-u-jednom komadi za slobodno vrijeme kombinuju tenisku suknju sa haljinom, nudeći potporu, stil, tkaninu koja odvodi znoj i bočne džepove za vaše osnovne stvari.

Outdoor Voices donio je vježbu obucite se u modu, ali sada kada je većina velikih brendova postala popularna, naći ćete tone prozračnih, prekrasnih haljina za vježbanje brendova kao što su Lululemon, Girlfriend Collective, Nike i Madewell. Sa svojim ugrađenim sportskim grudnjacima, podesivim naramenicama i brzosušećim, kompresivnim materijalom (da ne spominjemo niz dekoltea, uključujući V-izrez, trkačku leđa i visok izrez), ove haljine se mogu nositi za razne niske -utjecaj na aktivnosti velikog utjecaja kao što su vježbanje, obavljanje zadataka, ručak ili izležavanje kod kuće.

U nastavku smo sastavili najbolje haljine za vježbanje koje sada viđamo ( uključujući i one koje sami nosimo) od Abercrombiea, Nordstroma, Sweaty Betty, Reformation, Target, Athleta i drugih. Jednom kada uložite u jedan, nećete htjeti nositi ništa drugo.

Svi proizvodi predstavljeni na SELF su neovisno odabrani od strane naših urednika. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.