Magazin

12 najboljih tajica s flisom za zimu 2023: Lululemon, Amazon, Target, Nike, UnderArmour

0 45

Dođu žestoki hladni dani, mogli biste nastaviti kliziti na svojim omiljenim laganim helankama, svakako; ali imamo bolji prijedlog: nabavite najbolje helanke obložene flisom koje možete pronaći (ili koje smo mi pronašli za vas, u svakom slučaju) za vrhunsku toplinu.

Za borbu protiv hladnoće, mnoge kompanije koriste brušeni flis u tkaninu ili unutrašnjost svojih helanke, što uključuje proces završne obrade koji podiže vlakna flisa kako bi se stvorila mekana, plišana površina. Ove vrste termalnih tajica predstavljaju odlične osnovne slojeve ispod vaših pantalona ili preko tajica, obično su dovoljno otporne na znoj i vjetar za planinarenje, zimske treninge i trčanje po obavezama, i dovoljno su svestrane za opuštanje u prostoriji na promaji.

Naravno, nisu sve helanke iste (uprkos onome što mislite). Neke su opremljene, dok su druge opuštenije džogere za udobnost; neke su visokog struka s vezicama i džepovima sa patentnim zatvaračem, dok su druge jednostavne i aerodinamične. Odabrali smo neke od najboljih tajica obloženih flisom, uključujući dobitnike SELF Activewear Award, od Amazona, Lululemon, Target, Nordstrom, Nike, Athleta, Stio i drugih.

Sve proizvode predstavljene na

SELF nezavisno biraju naši urednici . Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za partnere.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.