Magazin

10 najboljih drogerijskih korektora u koje se kunu profesionalni vizažisti

0 56

Kad govorimo o šminci, često se usredotočujemo na dramatično – najšarenije izrazite usne ili najhrabrije, najtamnije obrve. Ali što je s najboljim korektorom za drogerije? Naravno, to je malo manje očito od maskare koja će vam ondje izvaditi trepavice , ali, poput podloge, vaš korektor je radni konj, jedan od onih proizvoda za šminku vjerojatno se oslanjate na dan za danom – osobito ujutro kada vaši tamni podočnjaci graniče s tamno ljubičastom. To je jedan od onih gotovo čarobnih koraka u vašoj rutini njege i šminkanja koji mogu potpuno podići vaš izgled (ili barem stvoriti iluziju osam sati sna). A s pristupačnim markama šminke poput Revlona, ​​Maybellinea i ELF-a, opremljene policama ljekarni s visokokvalitetnim opcijama, ne morate bankrotirati da biste pronašli svoju omiljenu formulu.

Ako još uvijek tražite svoje tajno oružje protiv tamnih mrlja, izbijanja, neujednačenih nijansi i vrećica za oči (a opet biste radije pronašli nešto što će se svidjeti i vašem novčaniku), imali smo sreće – pitali smo neki od vrhunskih umjetnika šminkerske industrije, influencera i stručnjaka o onome što smatraju trenutno najboljim drogerijskim korektorom na policama. Bez obzira tražite li korektor srednje prekrivenosti s aplikatorom za štapiće ili hidratantniji prekrivač koji dolazi u obliku bojica, tu je proizvod za vas. Čitajte dalje kako biste pronašli sljedećeg korektora koji će se nastaniti kao skromni heroj u vašoj torbici za šminku.

Svi proizvodi koji se nalaze na SELF -u neovisno su odabrani od strane naših urednika. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih veza, možemo zaraditi proviziju za pridružene osobe.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.