Magazin

41 poklon set šminke za vašu prijateljicu koja je preplavljena ljepotom

0 37

Ronjenje u svijet ljepote svakako može biti zastrašujuće – ali ne mora. Srećom, postoji mnogo raznovrsnih poklon setova šminke, zajedno s isprobanim proizvodima ili najnovijim omiljenim obožavateljima, koji će zasigurno oduševiti svakog nadobudnog majstora ljepote.

Ubrzo praznici Približava se (i prognostičari predviđaju kašnjenja u isporuci uzrokovanim pandemijom i probleme sa opskrbom), sada je savršeno vrijeme da se nađete na listi poklona za šminku za svoju mamu, sestru ili prijatelja (ili sebe!). Srećom, neke od najprometnijih i najomiljenijih kozmetičkih kompanija već su lansirale nevjerovatnu prazničnu ponudu, uključujući vrijedne poklon setove u nizu cijena. Najbolji dio? Mnogi najbolje ocijenjeni poklon setovi za šminku i punjenja za čarape puni su sezonskih, praznično inspiriranih osnovnih stvari i jedinstvene ambalaže. (Tečna sjenila umotana u ukras? Uzeću 12, molim i hvala.)

Ispod ćete pronaći 41 Samovoljeni, urednički odobreni proizvodi za prazničnu ljepotu i divni pokloni za šminku koji su savršeni za početnike i minimaliste. Očekujte mnoštvo raznovrsnih odabira (rumenila koja se mogu izgraditi, višenamjenske olovke za oči i kompleti za usne), svečanih must-have (mislite na svjetlucave sjene i četkice za šminku s ručkama inspiriranim bombonima) i bezvremenske kupnje ljepote (gledam vas, Nars Orgasm rumenilo).

Zaintrigirani? Nastavite da čitate o najboljim poklon setovima za šminku i čarapama pogodnim za novčanik za vašeg prijatelja koji se lako preplavi kozmetičkim prolazom—i hej, nećemo reći hoćete li na kraju kupiti neke za sebe.

Sve proizvode predstavljene na SELF-u nezavisno biraju naši urednici. Međutim, kada nešto kupite putem naših maloprodajnih linkova, možemo zaraditi partnersku proviziju.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.